01
08

Et sted hvor afslapning, forkælelse og forretning smelter sammen i et væld af aktiviteter

Her føles ude lidt som hjemme – uanset om du er livsnyder, på konference, en passioneret madelsker eller en aktiv sportsentusiast. Vores brede udvalg af oplevelser og aktiviteter er for begyndere, professionelle og alle dem midt imellem: velkommen i HimmerLand.

Sommerferie i HimmerLand

Stort aktivitetsprogram med spa, yoga, træning, golf, padel og meget mere. Vælg mellem én af vores tre restauranter, når sulten melder sig – du kan opleve alt fra saftige burgere til unikke 3-retters og udsøgt fine dining fra øverste hylde – valget er dit.

3-dages sommerophold

Det summer af liv i HimmerLand om sommeren, og du kan godt glæde dig til at opleve den helt særlige stemning.

For at du har tid til at opleve hele HimmerLand, har vi sammensat et 3-dages ophold, der garanterer glæde og minderige oplevelser for hele familien.

Et sted for livsnydere

Velkommen i HimmerLand

I HimmerLand kan du spille på to 18-hullers golfbaner og en 6-hullers par-3-bane. Vil du helt ned i gear, er det oplagt at tage en tur i spaen, hvor afslapning, hygge og velvære er i højsædet. Du kan også give dig i kast med padel, fodbold, tennis, bowling og minigolf – mulighederne er mange.

Foruden aktiviteter er HimmerLand kendt for sit brede udvalg af gastronomiske oplevelser med sine 3 restauranter. Uanset om du er til uformel atmosfære, klassisk hotelrestaurant eller prisvindende fine dining, har du selv kontrol over, hvordan dit ophold i HimmerLand skal krydres.

Her har I tiden til at nyde gastronomien, livet og hinanden

HimmerLand

Det sker i HimmerLand

Ram plet i HimmerLand med vores brede udvalg af aktiviteter. Om det er en tur i HimmerLand Spa, en runde på en af vores golfbaner eller en tur på padelbanen er HimmerLand et optimalt sted at brænde energi af og lade batterierne op.

Besøg os i hverdagene og få mere ud af HimmerLand.

Mandag til torsdag finder du en række særligt udvalgte aktiviteter, hvor du kan få lidt ekstra ud af HimmerLand.

 

HimmerLand-Spa

Kombinér forretning med fornøjelse

Møde og konference i HimmerLand

Læg strategien i professionelle rammer og skab succes for din virksomhed, inden I slår jer løs i HimmerLands mange aktivitetsmuligheder.

Lad os hjælpe at skabe værdi og optimalt udbytte for jeres forretning. Vælg mellem 14 mødelokaler, som alle er indrettet stilrent od udstyret med moderne AV-udstyr.

Vi er klar til at gøre jeres møde eller konference til noget helt unikt.

HimmerLand-Business

Company Day i HimmerLand

Aktivér dit netværk i HimmerLand eller skab succes med dine kollegaer med en Company Day. Vi skræddersyer jeres Company Day efter jeres behov.

Vi sikrer et vellykket arrangement til både store såvel som små grupper og skræddersyer arrangementet ud fra jeres ønsker og behov. Uanset om dine gæster spiller golf eller ej, tilpasser vi dagen, så den passer til niveau.

Vælg mellem Golf Company Day og Padel Company Day.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu