Fitness i HimmerLand

Når du besøger HimmerLand, har du rig mulighed for at få sved på panden i vores topmoderne og professionelle fitnesscenter.

Fitness i HimmerLand

Vores fitnesscenter består af en masse ekstraordinære træningsmåder, og du kan både slå dig løs i klassiske maskiner, med frivægte eller i vores funktionelle træningsområder.

Priser:

  • Månedsabonnement: 249,- DKK
  • Drop-in-træning: 95,- DKK
  • Klippekort med 10 adgange: 750,- DKK
  • Hotelgæster har fri adgang til vores fitnesscenter under hele opholdet

Åbningstider

  • Fitnesscentret har åben hver dag mellem 05:00-23:00 hele året rundt
  • Vores fitnesscenter er ubemandet

Fitnesscenteret består af to lokaler, hvor der i det ene er klassiske fitness med maskiner fra TechnoGym, og i det andet er områder til funktionel træning.

Du skal være fyldt 16 år for at bruge fitnesscenteret.

Professionelle træningsfaciliteter

Med topmoderne og højteknologiske fitnessmaskiner får du nogle af de bedste forudsætninger til din træning i HimmerLand.

Den primære forskel mellem funktionel træning og klassisk fitness ligger i tilgangen til træningen. Hvor klassisk fitness ofte fokuserer på isolerede øvelser, der arbejder på enkelte muskelgrupper, lægger funktionel træning vægt på at forbedre kroppens samlede funktion og præstationsevne.

Brug appen til at optimere din træning

For at få den fulde oplevelse af vores fitnesscenter, anbefaler vi, at du downloader TechnoGym-appen og oprette en bruger, der giver dig en lang række muligheder og guides til de forskellige touchskærme tilknyttet fitnessmaskinerne.

Hent appen

  • Appen hedder “Technogym – Training Coach” og kan findes i både App Store og på Google Play
HimmerLand-fitnesscenter-fitness-træning
HimmerLand-fitnesscenter-fitness-træning

Løb på taget af HimmerLand Multihal

Fitnesscenteret ligger i HimmerLand Multihal, som har et stort aktivitetstag, hvor du kan udfordre dig selv ved at løbe op på taget.

Når du er kommet helt op, kan du nyde udsigten til smukke Sjørup Sø.

Praktisk info

Nøglekort eller personlig kode?

Når du skal benytte vores fitnesscenter som hotelgæst, skal du bruge dit nøglekort ved hovedindgangen samt indgangen til fitness, mens du som abonnementsgæst skal benytte din personlige 6-cifrede adgangskode. Er du dagsgæst, modtager du en personlig 6-cifret kode, som du benytter ved hovedindgangen samt indgangen til fitness.

Omklædning

Der er mulighed for omklædning og bad samt kodelåste skabe til opbevaring i vores omklædningsrum i HimmerLand Multihal. Du skal selv medbringe håndklæde og vandflaske, som du kan fylde op i omklædningsrummet eller i vores klassiske fitnesslokale.

Du skal være fyldt 16 år for at bruge fitnesscenteret.

HimmerLand-fitnesscenter-fitness-træning

I HimmerLand finder du et væld af spa-oplevelser

Prøv unikke spabehandlinger eller slap af i HimmerLand Spas forskellige spaområder. Når sulten melder sig, kan du nyde et let måltid og skønne forfriskninger i vores Spa Café. Læs mere om en spadag i HimmerLand herunder.

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu