HimmerLand-Aktiviteter-fodbold

Fodbold

Tag en bold og en ven under armen og slå dig løs på vores store kunstgræs fodboldbane eller på vores tekniske streetbane. Fodbold i HimmerLand er et oplagt samlingspunkt for at møde nye venner.

11-mands kunstgræs

Vores udendørs kunstgræs fodboldbane kan du spille på året rundt. Banen er forbeholdt resortets gæster og husejere, men kan ved lejlighed være booket til arrangementer. Ved booking af banen, vil det være muligt at få lyset tændt, så der kan spilles på flere tidspunkter af døgnet.

Fodboldbanen er en 4. generations kunstgræsbane med organisk granulat, og efterlever målene til at kunne benyttes som en 11-mandsbane. Altså en fodboldbane i samme kvalitet, som dem de træner på på Superliga-niveau. Du finder vores fodboldbane ved siden af de to padelhaller.

På banen finder du mål i forskellige størrelser. Du kan selv vælge om du vil spille på 5-mands, 7-mands eller 11-mandsmål. Mangler du en fodbold, kan du henvende dig i vores reception og låne en bold mod et depositum på 50,- DKK.

Husk at hoppe forbi Købmanden, og tage forfriskninger med til banerne.

Priser:

  • Banen er forbeholdt resortets gæster, hvor du bare kan gå ind på banen og spille – dog kan banen være booket ved lejlighed.
  • For at booke kunstgræs-fodboldbanen skal du minimum være 10 personer. I din banebooking indgår der forplejning.

Åbningstider:

  • Kl. 09:00-21:00

Streetbanen

Streetbanen er oplagt hvis du skal forbedre din teknik og øve finurlige tricks med fodbolden. Men selvom banen er lille, er der stadig god mulighed for at få sved på panden.

Er fodbold ikke lige sagen, kan du også spille basket på de 2 basket-kurve, der hænger over målene. Streetbanen er et oplagt samlingspunkt i HimmerLand for hygge og leg. Det er her mange af vores husejeres børn mødes for at hygge og spille sammen.

Streetbanen ligger ved siden af vores padelhaller. Mangler du en fodbold eller basketbold, kan du henvende dig i vores reception og låne en bold mod et depositum på 50,- DKK.

Priser:

  • Banen kræver ikke booking, og den er forbeholdt resortets gæster. Streetbanen kan du frit gå ind og spille på.

Åbningstider:

  • 09:00-21:00
HimmerLand-Aktiviteter-fodbold

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu