HimmerLand-Golf-New-Course

Golf i HimmerLand

Uanset om du er professionel, nybegynder eller midtimellem, vil du opleve vores passion for spillet. I HimmerLand kan du opleve to 18-huls golfbaner og en 6-hullers Pay & Play golfbane.

Golfbaner

Fælles for vores golfbaner er den smukke natur, som omgiver dem. Om du befinder dig på New Course, Old Course eller på Pay & Play, vil du opleve smukke baneforløb, der både udfordrer dit spil, og giver dig en unik golfoplevelse.

New Course og Old Course er vores to 18 huls golfbaner, der snor sig gennem HimmerLands morænebakker. Vores Pay & Play er en 6 hullers golfbane, der ligger ned til smukke Sjørup Sø.

HimmerLand-Golf

Golfundervisning

Mangler du lige den sidste skarphed, eller skal der bankes lidt rust af, så er vores golfundervisning lige noget for dig.

Vores golfproer tager dig i hånden og hjælper dig af med dårlige vaner, giver dig ny indsigt i dit golfsving og tager sig tid til at forstå dine udfordringer.

Vores brede udvalg af undervisning er sat i verden for, at du kan nå dit ønskede niveau.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golfundervisning

Golfsimulator

Med vores TrackMan golfsimulator har du uanede af muligheder. Golfhuller fra hele verden, sjove konkurrencer og unikt indblik i dine golfslag. Du kan prøve det hele på vores golfsimulator.

Vores TrackMan kan bruges hele året rundt, så dit golfspil altid kan vedligeholdes.

 

HimmerLand-TrackMan-Golf-Golfsimulator
HimmerLand-Restaurant-og-fest-Hul19

Unikke golfpakker i hverdagen

Mandag til torsdag kan du få god pris på enten Morgenmad & Golf eller Frokost & Golf.

Vælg mellem New Course eller Old Course kombineret med enten morgenmad i Hul19 eller valgfri frokostret i Restaurant Hul19.

Golf Company Day i HimmerLand

Styrk dine samarbejder i HimmerLand til vores Company Day, hvor golf og netværk går hånd i hånd i fantastiske rammer.

Lækker forplejning, skønne golfbaner og god service, er hvad du kan forvente af din Golf Company Day i HimmerLand.

Vi sikrer et vellykket arrangement til både store såvel som små grupper og skræddersyer arrangementet ud fra jeres ønsker og behov. Uanset om dine gæster spiller golf eller ej, tilpasser vi dagen, så den passer til niveau.

Driving range

Vores driving range er 350 meter, og her kan du stå i tørvejr hele året på 20 overdækkede pladser. Ved driving range finder du både targetgreens og lige ved siden af, finder du et shortgame-område. Der er varme på 6 pladser om vinteren.

Træningsbolde købes i HimmerLand Golfshop eller via app/kreditkort/mobilepay på driving range. Boldene, du træner med er Titleist.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Driving-Range

Vælg det rette golfophold

Skal du på et golfophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Golfbaner i international klasse, overdækket driving range, skønne naturomgivelser og meget mere.

I HimmerLand får du golfoplevelser, du sent vil glemme.

Uanset om du skal på golfweekend, golfophold for to eller måske et gourmet golfophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige golfophold herunder.

 

HimmerLand-TrackMan-Golf-Golfsimulator

Skræddersyet til din virksomhed

Logoprodukter

Vi kan hjælpe dig, hvis du, dit netværk eller dit firma mangler logobolde, så I kan være klar til en ny dejlig golfsæson.

HimmerLand Golfshop er lagerførende i alle de kendte mærker og har et bredt sortiment af logobolde og produkter som tøj, beklædning, handsker og bags.

 

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu