HimmerLand-Golf-Academy-Course

Academy course

Academy Course – Danmarks flotteste Pay & Play-bane

– Selvom det er Pay & Play golf, er der ikke sparet på kvaliteten i HimmerLand – Academy Course omfavner alle niveauer.

Academy Course – udfordrende for alle niveauer

Academy Course ligger smukt placeret ved Sjørup Sø, og her får du den perfekte mulighed for at øve det korte og mellemlange spil. Er banen for nem har du rig mulighed for at variere sværhedsgraden, idet hvert hul har 3 teesteder.

På Academy Course kan både de øvede og nybegyndere få mange timer til at gå. Der er i alt 6 huller, som alle er par 3, og hullernes længe varierer mellem 68-140 meter. Det er op til dig, hvordan du vil spille Academy Course fra dets forskellige teesteder på hvert hul.

golf-hole-b

Vidste du at Academy Course kan spilles på 3 forskellige måder? Hvert hul har nemlig 3 teesteder, og på den måde kan du gøre Academy Course til en 18-hulsbane

golf-hole-b

Vidste du, at Academy førhen hed Bette Course, fordi det er den mindste af vores tre golfbaner?

golf-hole-b

Vidste du, at Academy Course er vores nyeste anlagte golfbane. Den åbnede til sæsonen 2021.

Academy Course

Academy Course

Academy Course varierer mellem 68-140 meter, så der er gode udfordringer for både begyndere, øvede og professionelle. Academy Course ligger ned til smukke Sjørup Sø, og kendetegnende for Academy Course er dets korte, men udfordrende huller.

Du skal både over søer, udenom bunkers og selvfølgelig holde dig fra roughen – velkommen på Academy Course.

HimmerLand-Golf-Academy-Course

HimmerLand Golfshop

Mangler du udstyr, bolde, tøj, bags eller noget helt femte, kan du altid søge hjælp i HimmerLand Golfshop. Her finder du et bredt udvalg af de bedste mærker på markedet. I HimmerLand Golfshop får du personlig rådgivning og hjælp til det helt rette udstyr – vores personale står klar til at hjælpe dig. Vi sender også direkte til dig via himmerlandgolfshop.dk.

HimmerLand Golfshop er drevet af passionerede golfspillere, der brænder for at hjælpe dig med at finde lige præcis det du har brug for. Derfor kan du også være sikker på, at uanset om du kommer ned i butikken eller kontakter os online, så vil du blive mødt med masser af ekspertise og fokus på dit behov.

 

HimmerLand-Himmerland-Golfshop

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu