HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golfundervisning

Golfundervisning

Vælg mellem golftræning, golfkørekort og golfophold i hjertet af Nordjylland

Vores golfproer tager dig i hånden, uanset om du er til golfkørekort, golfophold, en tur på vores overdækkede Driving Range eller noget helt fjerde. Om du er nybegynder, professionel eller midtimellem, så er HimmerLand Golf Academy noget for dig.

Få professionel golfundervisning

Mangler du lige den sidste skarphed, eller skal der bankes lidt rust af, så er vores golfundervisning lige noget for dig.

Vores golfproer tager dig i hånden og hjælper dig af med dårlige vaner, giver dig ny indsigt i dit golfsving og tager sig tid til at forstå dine udfordringer.

Vores brede udvalg af undervisning er sat i verden for, at du kan nå dit ønskede niveau.

Overhal dine golfvenner

I HimmerLand kan du både få en golfpro med på en runde, du kan få dit golfsving analyseret af vores TrackMan, eller du kan få en fitting af dine jern og køller, så dit udstyr passer præcist til dig.

Custom fitting

I HimmerLand forstår vi vigtigheden af det rigtige udstyr og den rette tilpasning for at optimere dit golfspil. Derfor kan du få hjælp til udstyret i din bag – hvad end det gælder enkelte jern/køller, putter eller et fuldt sæt.

Sammen med vores erfarne butikspersonale vil du først få en komplet gennemgang af dit udstyr. Efterfølgende står HimmerLands egen golf pro klar til at give dig en custom fitting.

Uanset, om du er nybegynder eller en erfaren spiller, er målet det samme: At sikre, at dit udstyr passer perfekt til dig, så du kan nyde hvert øjeblik på banen og nå dit fulde potentiale som golfspiller.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golfundervisning

Ram plet med skræddersyet golfundervisning

Herunder finder du et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med dit golfspil. Vi går meget op i, at din golfundervisning tager udgangspunkt i dine mål. Uanset om du har problemer med for meget slice, gerne vil optimere dit indspil eller skabe succes med putteren, er vores golfproer uddannet til at give skræddersyet golfundervisning, som tager udgangspunkt i dig.

Golfkørekort

Drømmer du om at komme i gang med at spille golf, så er HimmerLand lige stedet for dig. Tag dit golfkørekort på en weekend i HimmerLand og kom godt i gang med den fantastiske sport.

Til golfkørekort vil du opleve introduktion, træning og gennemgang af regler til dig, der gerne vil i gang med golfsporten.

Pris:

 • 1.895,- DKK pr. person

Du kan tilkøbe overnatning med morgenbuffet og den smukkeste udsigt ud over golfbanerne. Så er du garanteret en god start på dag 2.

Max 16 deltagere.

Gode ting at medbringe:

 • Praktiske sko og tøj, som passer til alt slags vejr. Det er en fordel, hvis der er god bevægelighed i tøjet.
 • Tag gerne eget golfudstyr med, men vi har også udstyr, der kan lånes.

Program:

Dag 1

 • 10.00-12.30: Velkomst. Træning ved driving range (Træning i jernslag og køller)
 • 12.30-13.00: Frokost – Goodiebag nydes ved driving range
 • 13.00-15.30: Træning i short game – indspil og bunker
 • 15.30-16.00: Afrunding og eventuelle spørgsmål. Tak for i dag

Dag 2

 • 9.00-11.30: Opvarmning og træning fra dagen før på driving range samt puttinggreen
 • 11.30-12.30: Frokost i Larsens Sportsbar & Bistro
 • 12.30-14.00: Spil på Par 3 banen (6 huller) inkl. gennemgang af regler
 • 14.00-15.00: Gennemgang af regler, scorekort og handicapsystemet
 • 15.00-16.00: Afrunding og tak for denne gang

Datoer:

 • 10-11. juli 2024

Golf for alle

Med golf for alle, får I en god introduktion til golfspillet med en golfpro, og et par hyggelige timer sammen. Med i prisen er der basisudstyr, så I kan mærke forskellen mellem de forskellige jern.

I starter med undervisning på HimmerLands driving range med en af vores golfproer, og derefter kan I prøve alle de nye tips og tricks på vores 6-hullers par 3 Pay & Play golfbane.

Golf for alle er oplagt, hvis I gerne vil prøve golf i fællesskab. Det er en gruppeundervisning for både familier, firmagrupper, polterabend, teambuilding, som ønsker en uformel og sjov aktivitet med kyndig vejledning fra en golfpro.

Vi anbefaler at I er max 15 personer pr. golfpro.

Kontakt os for at høre mere om priser og andre informationer.

 

HimmerLand-Golf-Academy-Course

Prøv golf

Hvis du aldrig har prøvet golf, men godt kunne tænke dig at mærke, hvordan det føles at ramme en golfbold, kan du prøve golf på vores driving range.

Med i prisen er der et 7-jern, og golfboldene tilkøbes.

Prøv golf er oplagt, hvis I gerne vil prøve golf i fællesskab og uden undervisning. Det er oplagt for både familier, firmagrupper, polterabend og  teambuilding, som ønsker en uformel og sjov aktivitet.

Kontakt os for at høre mere om priser og andre informationer.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golfundervisning

Vælg det rette golfophold

Skal du på et golfophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Golfbaner i international klasse, overdækket driving range, skønne naturomgivelser og meget mere.

I HimmerLand får du golfoplevelser, du sent vil glemme.

Uanset om du skal på golfweekend, golfophold for to eller måske et gourmet golfophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige golfophold herunder.

 

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu