HimmerLand-Aktiviteter-Golf

Golfbaner

Om du befinder dig på New Course, Old Course eller vores Pay & Play golfbane, vil du opleve smukke baneforløb, der både udfordrer dit spil, og giver dig en unik golfoplevelse.

Golfbaner i HimmerLand

Fælles for vores golfbaner er den smukke natur, som omgiver dem.

Om du befinder dig på New Course, Old Course eller vores Pay & Play golfbane, vil du opleve smukke baneforløb, der både udfordrer dit spil, og giver dig en unik golfoplevelse.

New Course – Kendt fra DP World Tour

New Course er vores DP World Tour golfbane, som bliver brugt til Made in HimmerLand. Det er også her du finder hul 16 “HimmerLand Hill”, som har opnået en næsten legendarisk status på DP World Tour.

Banen er designet af den internationalt anerkendte golfbanearkitekt, Philip Spogárd. Golfbanen ligger smukt i det karakteristiske landskab, og der er god plads mellem hullerne, som skaber en dejlig naturoplevelse.

Med ikke mindre end 5 forskellige tees, kan alle få fornøjelsen af en runde på New Course. Banen varieres og giver nye udfordringer efter handicap.De enkelte huller kan spilles på forskellige måder, og ændrer karakter afhængig af pinplacering.

På New Course kan du opleve et af de sjældne par 6 huller, som er over 600 meter fra bagerste tee.

New Course er vores mest udfordrende bane, og undervejs vil du opleve skønne naturomgivelser, flotte marker og imponerende baneforløb. Med en længde, der varier fra 5.200m til 6.800m fordelt på 5 forskellige teesteder, er der garanti for udfordrende spil. Det er ikke uden grund at banen kræver handicap 40.

Handicapbegrænsing: 40

Normeret spilletid: 4 timer, 30 minutter

Old Course – En ekstraordinær golfoplevelse

Old Course er en rigtig parkbane, der giver dig rigeligt med udfordringer. Med sine 5.377 meter fra gul tee og hele 6 par 3-huller kan banen virke som en overkommelig udfordring – men skinnet bedrager.

Der stilles store krav til besindighed og eftertanke, hvis du skal spille op til dit handicap på Old Course – og det er sværere, end du tror. Ikke mindst på grund af de ondulerende greens, som fordrer såvel omtanke som fantasi ved putting.

Det var helt tilbage i afslutningen af 70’erne, at golfarkitekt Jan Sederholm fik til opgave at tegne den første af HimmerLands golfbaner.

For Old Course er med sin smukke beliggenhed, flotte søer og vandløb en rigtig parkbane, som snor sig gennem de himmerlandske morænebakker.

Selvom New Course løber med meget af opmærksomheden i HimmerLand, er de fleste golfspillere enige om at Old Course er den smukkeste af de to.

Nyd banen fra enten gul tee 5.300m eller rød tee 4.600m – velkommen på Old Course.

Handicapbegrænsning: 54

Normeret spilletid: 4 timer.

Pay & Play Golf

Leder du efter Pay & Play Golf i Nordjylland, hvor du kan prøve kræfter med golfsporten?

Vores Pay & Play golfbane ligger smukt placeret ved Sjørup Sø. Her får du den perfekte mulighed for at øve både det korte og mellemlange spil på banens 6 huller. Er banen for nem, har du rig mulighed for at variere sværhedsgraden, idet hvert hul har 3 teesteder.

På vores Pay & Play golfbane kan både de øvede og nybegyndere få mange timer til at gå. Der er i alt 6 huller, som alle er par 3, og hullernes længde varierer mellem 68-140 meter. Det er op til dig, hvordan du vil spille Pay & Play golfbane fra dets forskellige teesteder på hvert hul.

Regulér dit handicap på vores Pay & Play golfbane

Ved at gå 2 runder med spil fra enten tee 55 eller 72, har du mulighed for at regulere dit handicap.

Handicapbegrænsning: Ingen

Normeret spilletid: 40-50 minutter

Vælg det rette golfophold

Skal du på et golfophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Golfbaner i international klasse, overdækket driving range, skønne naturomgivelser og meget mere.

I HimmerLand får du golfoplevelser, du sent vil glemme.

Uanset om du skal på golfweekend, golfophold for to eller måske et gourmet golfophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige golfophold herunder.

 

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu