HimmerLand-TrackMan-Golf-Golfsimulator

Trackman Golfsimulator

Golfsimulator

Golfsimulator bruger den nyeste teknologi til at forbedre dit golfspil. Spil på baner fra hele verden eller konkurrér mod dine venner i sjove konkurrencer.

Vores Trackman Golfsimulator kan bruges af alle niveauer.

Golfsimulator

Golfsimulator

Udover golfbaner fra hele verden og sjove konkurrencer, giver golfsimulatoren dig også indblik i dine slag, og hvordan du kan forbedre dit spil.

En TrackMan golfsimulator bruger den seneste nye teknologi til at give dig en realistisk golfoplevelse hele året rundt. Den avancerede radar teknologi sporer boldens bane og giver dig præcise data om din slaglængde, boldhastighed og præcision. Du kan også vælge at spille på nogle af verdens mest berømte golfbaner, som om du var der selv.

Du kan også bede om en fitting af dit udstyr af vores golfproer, som gennemgår din data, og laver det perfekte golfudstyr til dig.

 

Brug data til at optimere dit golfspil

Hvis du elsker data og at nørde med både store og små forbedringsmuligheder, vil du helt sikkert kunne bruge de indsigt, en TrackMan golfsimulator giver dig.

Med en golfsimulator fra TrackMan kan du forbedre dit spil ved at analysere din teknik og justere din slagstyrke og præcision. Du kan også øve på specifikke situationer og træne dine færdigheder med forskellige køller og jern.

En tur i vores golfsimulator kan være en fantastisk investering for dig, der ønsker en dybere indsigt i din data, og hvordan du kan forbedre dit golfspil.

En TrackMan golfsimulator er også en god måde at underholde dine venner eller familie på. Du kan spille en runde golf eller deltage i sjove konkurrencer og udfordringer.

 

HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golf-Academy

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu