HimmerLand-Aktiviteter-Golf-Golfundervisning

HimmerLand Golfshop

Professionel vejledning om produkter, udstyr og golftøj. I HimmerLand Golfshop kan du købe ekstra bolde til runden, tees og meget mere.

Hent din nøgle til din golfbil, få udleveret dit scorekort – alt sammen i HimmerLand Golfshop.

Professionel vejledning i HimmerLand Golfshop

Her finder du alt hvad du har brug for inden for golfverdenen. Vi har tilbehør der imødekommer enhver golfspillers behov – uanset erfaring og præference på banen.

Vores professionelle personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig personlig rådgivning og ekspertvejledning.

Book starttid

Du kan nemt booke din starttid på Old Course, New Course, Pay & Play Par 3 Bane eller Golfsimulator via Golfbox eller i HimmerLand Golfshop.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, kan HimmerLand Golfshop kontaktes på telefon 9649 6107 eller mail golfshop@himmerland.eu

HimmerLand-Golfshop

Golfudstyr

Du kan fornøje dig selv med et bredt udvalg af de bedste mærker på markedet herunder Titleist, Callaway, TaylorMade, J. Lindeberg, Abacus, Skechers, Ecco og mange flere.

Vores sortiment omfatter alt indenfor golfudstyr, bolde, bags og elektriske golfvogne. Inden for golftilbehør tilbyder vi alt fra handsker, tees til rangefinders og GPS-ure.

Derudover har vi golfbeklædning til alle sæsoner, som trøjer, bukser, shorts, handsker, hatte og sko – der er omklædningsrum i butikken.

HimmerLand-Golf-Company-Day
HimmerLand-TrackMan-Golf-Golfsimulator

Skræddersyet til din virksomhed

Logoprodukter

Vi kan hjælpe dig, hvis du, dit netværk eller dit firma mangler logobolde, så I kan være klar til en ny dejlig golfsæson.

HimmerLand Golfshop er lagerførende i alle de kendte mærker og har et bredt sortiment af logobolde og produkter som tøj, beklædning, handsker og bags.

 

Vælg det rette golfophold

Skal du på et golfophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Golfbaner i international klasse, overdækket driving range, skønne naturomgivelser og meget mere.

I HimmerLand får du golfoplevelser, du sent vil glemme.

Uanset om du skal på golfweekend, golfophold for to eller måske et gourmet golfophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige golfophold herunder.

 

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu