HimmerLand-Aktiviteter-Golf-New-Course-Hul15

New Course

New Course er vores DP World Tour golfbane

Glæd dig til at prøve kræfter med DP World Tour golfbanen.

Velkommen til New Course

New Course tager dig på en tur rundt i hele golfens verden. Fra tekniske par 3 huller til drilske par 5 – New Course byder på det hele.

På New Course får du desuden mulighed for at spille det legendariske Hul 16, som er en ægte publikumsfavorit, når DP World Tour lægger sin golfkaravane forbi HimmerLand. Og med sit spændende layout, har du gode muligheder for at lave hole-in-one.

golf-hole-b

Vidste du at New Course har et af de sjældne par-6 hul? Hul  11 på New Course er med sine 590 meter en udfordring for selv den mest garvede golfspiller.

golf-hole-b

Vidste du, at Hul 16 på New Course hvert år lægger græs til flest hole-in-ones i under Made in HimmerLand?

golf-hole-b

Vidste du at Lars Larsen altid skulle have en bøfsandwich efter golfrunden, og at du derfor i dag kan få en Larsens bøfsandwich i Hul 19?

DP World Tour golfBane

Bruges til Made in HimmerLand og Challenge Tour

New Course er vores DP World Tour golfbane, som bruges til Made in HimmerLand og Challenge Tour. Det er også her man finder hul 16, “Himmerland Hill”, som har opnået en næsten legendarisk status på DP World Tour, da hullet nærmest former en naturlig tribune samt at hullet er kendt for gode hole-in-ones-chancer.

HimmerLand-Made-in-HimmerLand

New Course

New Course – golfbanen til de øvede

New Course er vores mest udfordrende bane, og undervejs vil du opleve skønne naturomgivelser, flotte marker og imponerende baneforløb. Med en længde, der varier fra 5.200m til 6.800m fordelt på 5 forskellige teesteder, er der garanti for udfordrende spil. Det er ikke uden grund at banen kræver handicap 40.

Normeret spilletid er 4 timer, 30 minutter

HimmerLand-New-Course-hul16

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu