HimmerLand-Old-Course-hul17

Old course

Old Course er smukt placeret i den himmerlandske natur

– Smukke søer, hyggelige omgivelser – Old Course er en golfbane udover det sædvanlige

Velkommen på Old Course

Old Course er smukt placeret i HimmerLands kuperede terræn, og byder på smuk natur og flotte baneforløb – Old Course er en sand golfklassiker.

Det er svært at sige golf i Nordjylland uden at nævne vores populære Old Course. På Old Course møder du en golfbane i topklasse med smukke søer, flotte vandløb og hyggelige omgivelser godt skærmet af banens hyggelige træmiljøer.

golf-hole-b

Vidste du at Old Course er blevet tegnet af golfarkitekt Jan Sederholm i 1970’erne?

golf-hole-b

Vidste du, at enkelte huller på Old Course sommetider bliver brugt i Made in HimmerLand? I 2020 var det både Hul 16 og Hul 18.

golf-hole-b

Vidste du, at Old Course har hele 6 par 3 huller?

Old Course

Old Course – golfbanen, der blive ved med at give

Selvom New Course løber med meget af opmærksomheden i HimmerLand, er de fleste enige om at Old Course er den smukkeste af de to – og vi er enige. Med hele 6 par 3-huller er Old Course golfbanen, der bliver ved med at udfordre den tekniske kunnen. Der stilles store krav til besindighed og eftertanke, når du skal spille op til dit handicap på Old Course.

I det smukke kuperede terræn snor Old Course sig elegant mellem golfbanens smukke træer. Nyd banen fra enten gul tee 5.300m eller rød tee 4.600m – velkommen på Old Course.

Handicapbegrænsning: 54

Normeret spilletid: 4 timer.

HimmerLand-Old-Course-hul17

HimmerLand Golfshop

Mangler du udstyr, bolde, tøj, bags eller noget helt femte, kan du altid søge hjælp i HimmerLand Golfshop. Her finder du et bredt udvalg af de bedste mærker på markedet. I HimmerLand Golfshop får du personlig rådgivning og hjælp til det helt rette udstyr – vores personale står klar til at hjælpe dig. Vi sender også direkte til dig via himmerlandgolfshop.dk.

HimmerLand Golfshop er drevet af passionerede golfspillere, der brænder for at hjælpe dig med at finde lige præcis det du har brug for. Derfor kan du også være sikker på, at uanset om du kommer ned i butikken eller kontakter os online, så vil du blive mødt med masser af ekspertise og fokus på dit behov.

 

HimmerLand-Himmerland-Golfshop

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu