HimmerLand-Golf-New-Course

Praktisk info

Starters House

Din golfrunde i HimmerLand starter i HimmerLand Golfshop, hvor du får udleveret dit scorekort. Hul 1 til både Old Course og New Course ligger bag vores Starters House, som er åbent i weekender, på helligdage og ferieperioder. Her har du mulighed for at købe drikkevarer med til runden. Bliver du sulten på undervejs, er det muligt at få baneservice, som bringer ud i weekender, på helligdage og i ferieperioder.

Ved Starters House er der en putting green og chipping green, hvor du kan finpudse dit spil, inden du går ud på banen.

Driving Range

Anlægget har en stor 350 m lang driving range med 20 overdækkede pladser, target greens og udendørs udslagssteder. Tilkoblet rangen er vores indendørs fittingstudio med Trackman. Dertil en putting green og chippinggreen.

Træningsbolde købes i HimmerLand Golfshop eller via app/kreditkort/mobilepay på Driving Range.

Garia Golfbiler

Designet er smukt og innovativt, og der er sørget for, at du får den perfekte golfoplevelse med f.eks. indbygget kølerum, komfortable sæder med plads til 2, komplet digital instrumentering og plads til 2 bags bagpå.

Garia Golfbiler bookes i HimmerLand Golfshop.

Forplejning

Du har altid mulighed for at købe baneforplejning i vores Købmand, som både har lækre to-go-retter, drikkevarer, snacks og meget mere. Efter runden er det oplagt at fortsætte i Hul 19 til en lækker bøfsandwich, pizza eller noget helt tredje.

I weekender, på helligdage og i ferieperioder, kan du også bestille baneservice. Forhør dig på dagen i HimmerLand Golfshop.

Andre faciliteter

Rengøring af udstyr

Du har mulighed for at vaske dit udstyr ved vores vaskeplads tæt på vores Adventure Minigolfbane. Her finder du både børster, vaske og luftpistol.

Omklædning

Vi tilbyder omklædningsfaciliteter med bad, toilet og opbevaring. Omklædningsfaciliteterne ligger i kælderen under klubkontoret med adgang via trappen ved Adventure Minigolfbanen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu