HimmerLand-Resort-Ophold-Aktiviteter

HimmerLand Stien

Træd ind på HimmerLand Stien, en 3,5 km opmærket rute, der snor sig gennem landskabet langs og på tværs af golfbanerne i HimmerLand.

HimmerLand Stien – 3,5km rute

Vær forberedt på forskellige underlag, fra veje og anlagte stier til klippede græsstier – stien er ikke handicapvenlig, men til gengæld venter der en uforglemmelig vandring.

Hul 16

  • På stien vil du blandt andet passere det berømte hul 16, som nok er Danmarks mest fotograferede golfhul og en ægte favorit for HimmerLands mange golfgæster. Her kan du stoppe op og nyde udsigten over den smukke Sjørup Sø.

Husk at vær opmærksom på, og vis hensyn til, golfspillerne på ruten.

Feriehuse

  • HimmerLand Stien tager dig også forbi de omkring 330 feriehuse, som, da resortet blev skabt i 1979 alle ejede en del af driften i resortet. I dag er de fleste feriehuse dog privatejet.

Sjørup Sø

Du får også glæde af at blive taget med langs Sjørup Søs vestlige side, hvor du har et fantastisk udsyn til de rolig omgivelser, som søen fordrer. Derudover kan du se hen til badebroen og saunaen, hvor mange gæster ynder at bade både sommer og vinter.

Kom med på HimmerLand Stien

Kom med rundt på HimmerLand Stien og oplev noget af stemningen fra den fantastiske rute, der omkredser resortet.

Stien starter ved resortet, og bevæger sig herfra ind mellem golfbanerne, mod de omkringliggende feriehuse, forbi hul 16 på New Course og ned langs Sjørup Sø, for til sidst at ende tilbage ved resortet

Unikke spapakker – morgenmad og spa eller frokost spa

Mandag til torsdag kan du kombinere dit besøg i HimmerLand Spa med en lækker morgenmad fra morgenbuffeten i vores restaurant Hul19 eller nyde en skøn frokost i spaen. Oplagt at vælge, hvis du er på udkig efter en spa dag for 2 i Jylland.

Morgenmad og Spa og Frokost og Spa gælder ikke helligdage og ferieperioder. 

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

Svanemærket konference

Udover at have opnået certificeringen med Svanemærket på både hotel, konference og alle tre restauranter kan HimmerLand også bryste sig af at have bronzemærket i Økologi samt en Green Key-certificering.

Derudover kan I også se frem til et møde eller en konference, hvor overskydende madaffald og olie sendes videre til Daka, som omdanner affaldet til energi, gødning og biodiesel.

Gennem en fælles kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands kokke for en absolut unik madoplevelse til jeres møde eller konference.

HimmerLand-Business

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu