HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Padel

Spil det populære padel i HimmerLand, hvor du kan vælge mellem 10 padelbaner. Du kan vælge mellem 8 baner indendørs både single- og doublebaner og 2 udendørs doublebaner.

Bat er med i din baneleje og bolde kan købes ved banerne. Der findes omklædningsfaciliteter i de to padelhaller i HimmerLand.

Padel i HimmerLand

Skal du spille padel i Nordjylland er HimmerLand en oplagt destination. Med padelbaner både inde og ude, kan du spille padel året rundt i HimmerLand.

Når du booker din padelbane, vil du modtage en kode på 6 cifre på mail, som du skal taste for at komme ind til din padelbane. Lyset på padelbanerne tænder automatisk 5 minutter før din banebooking starter.

Faciliteter:

 • 8 padelbaner inde (2 single og 6 double) og 2 doublebaner udendørs
 • Omklædningsrum med badefaciliteter
 • Snack bar med mulighed for at købe nye bolde, forfriskninger og snacks

Priser:

 • Fra 140,- DKK i timen pr. bane – lånebat hænger ved banerne og bolde kan købes ved kiosken ved siden af omklædningen

Søger du nogle at spille med, kan du på Facebook finde gruppen, “HimmerLand Padel – søg med- og modspillere.”

Åbningstider:

 • Padeltennis kan bookes mellem 05:00-23:00 hele året rundt

Det er muligt at sammensætte din egen goodiebag, som du kan hente ved købmanden. På den måde kan du før, under eller efter dit padel spil tanke depoterne op med f.eks. en sandwich og noget at drikke. Bestil din goodiebag via mail her.

HimmerLand-Restaurant-og-fest-Hul19

Unikke padelpakker i hverdagen

Mandag til torsdag kan du få god pris på enten Morgenmad & Padel eller Frokost & Padel.

2 timers padel kombineret med enten morgenmad eller valgfri frokostret i Restaurant Hul19 .

Aktivitetsophold med padel i HimmerLand

Med et aktivitetsophold kan du sætte fuld fokus på padel, undervisning og netværk. Over to dage vil du både blive undervist i alt fra bandeja, flugtning, serv, taktik  og meget mere. På dag to spiller du en padelturenering med de andre deltagere på aktivitetsopholdet.

 

HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Padelniveau

Har du svært ved at vurdere dit eget padelniveau, kan vores oversigt måske hjælpe dig til at sætte tal på det, hvis du skal søge med- eller modspillere. Find med- og modspillere til padel i HimmerLand her.

I HimmerLand vurderer vi padelniveau fra 0 til 7, hvor niveau 0 er en helt nybegynder og niveau 7 er en, der har spillet på højt niveau i flere år

Begynder

 • 1,0 = Du har ingen erfaringer med padel, men tænker padel godt kunne være noget for dig og vil gerne prøve kræfter med spillet
 • 1,5 = Du har spillet padel få gange og har kendskab til reglerne, men du har endnu ikke lært at bruge glasset. Du mangler stadig kontrol i dit spil og har mangler i din basisteknik, men du begynder at kunne få nogle dueller i gang

Let-øvet

 • 2,0 = Du spiller med nogen kontrol og er begyndt at bruge glasset mere, Du har muligvis erfaring fra en anden ketchersport og har fordel af dette
 • 2,5 = Du er begyndt at spille med taktisk forståelse, bruger forskellige padelslag gennem kampen og spiller fint med i Americano turneringer

Øvet

 • 3,0 = Du spiller padel regelmæssigt og spiller med kontrol og sikkerhed det meste af kampen. Du oplever dog stadig, at du laver uprovokerede fejl i dit spil
 • 3.5 = Du spiller padel ugentligt og har færre uprovokerede fejl i dit spil samt længere dueller. Du har forståelse for taktik og positionering på banen, og kan bruge glasset og har fart i dine dueller

Meget øvet

 • 4,0 = Du spiller med stor sikkerhed i dit spil og har en god forståelse for det både det taktiske og tekniske i spillet
 • 4,5 = Du er seedet i DPF 200 turneringer eller spiller DPF 400 turneringer og har et niveau til Elite Division i Lunar ligaen

Elite

 • 5.0 = Du er seedet i DPF 400 turneringer og har niveau til Elite Division i Lunar ligaen
 • 5.5 = Du er landsholdspiller eller spiller på niveau med dem, der er på landsholdet
 • 6.0 = Du spiller professionelt og er rangeret i WPT top 250
 • 7.0 = Du spiller professionelt og er rangeret i WPT top 100

Padel som netværksaktivitet

Hvis du vil styrke dit netværk, er padel en oplagt aktivitet at lave sammen enten før eller efter et møde. I HimmerLand tilbyder vi muligheden for at booke padel med mødelokale og padelinstruktør som netværksaktivitet. Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.

Mulighed 1 – Padel med mødelokale

 • 2 padelbaner i 2 timer med instruktør/leder af Americano padelturnering
 • Mødelokale i 4 timer inklusiv vand, kaffe og the og snacks enten før eller efter padel
 • Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.

Mulighed 2 – Padel uden mødelokale

 • 2 padelbaner i 2 timer med instruktør/leder af Americano padelturnering
 • Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.
HimmerLand-Aktiviteter-Padel

Padel har taget verden med storm

Padel har på kort tid taget Danmark og resten af verden med storm – nu også HimmerLand. Selvom padel har eksisteret siden 1970’erne, hvor det for alvor blev populært i Spanien, er det først de sidste par år, at Danmark og mange andre lande har fået kendskabet til padel.

Har man prøvet det populære spil forstår man også godt, hvorfor sporten hurtigt er blevet populær. Med sit interessante mix af både squash og tennis, er sporten meget tilgængelig og dermed nem at komme i gang med.

Padel i HimmerLand spilles på certificerede Adidasbaner – både udendørs og indendørs. I de to padelhaller vil du opleve professionelle baner med hele 15 meter til loftet.

 

HimmerLand-Resort-Ophold-Aktiviteter

Hvad er padel? 

Padel, også kendt som padel tennis, er en dynamisk og populær sport, der kombinerer tennis og squash og kan spilles som både single eller double. På en rektangulær bane, omgivet af glasvægge og et net, kæmper spillerne om at score point ved at kontrollere bolden og placere den strategisk på modstandernes banehalvdel. 

Bolden, en blødere version af en tennisbold, tillader præcis kontrol og variation i slagene. Serven skal udføres med underhånd og bolden skal ramme gulvet, før spilleren server over til modstandernes banehalvdel. Glasvæggene åbner op for spændende taktiske muligheder, da det er tilladt at bringe væggene i spil, forudsat at bolden først har ramt banen. Spillerne skal derfor være opmærksomme på deres placering på banen. 

Pointtællingssystemet minder om tennis, hvor et sæt består af 6 partier. I et parti tælles pointene på følgende måde: 0, 15, 30, 40, parti. Ved stillingen 40-40 kræves der to point til et hold for at vinde partiet. 

Padel er en sport, der appellerer til spillere på alle niveauer, da den kombinerer fysisk aktivitet med taktisk intelligens og socialt samvær. Uanset om man spiller for sjov med vennerne eller konkurrerer på et højere niveau, tilbyder padel en sjov og udfordrende oplevelse, der altid får pulsen op. 

HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Sådan spiller du padel

 • Spillet sættes i gang med at spiller 1 slår bolden i jorden, hvorefter der serves inden bolden kommer over hoftehøjde. Der serves nemlig med underhånd modsat almindelig tennis.
 • Hver spiller server i ét sæt ad gangen.
 • Bolden må ramme jorden én gang på hver spillers banehalvdel. Bolden må gerne ramme væggene flere gange under et spil, så længe bolden kun rammer jorden én gang pr. gang bolden skifter banehalvdel ved at krydse nettet.
 • Bolden skal altid ramme jorden før den må ramme væggene.
 • Man tæller point, ligesom man gør i almindlig tennis.
 • Man spiller padel i almindelig indendørs sko.
 • Modsat tennis er en smash ikke altid en fordel i padel. Her er det mere listige slag og lob, der kan være drilske for modstanderen.

 

HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel
HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu