HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

ét HimmerLand

Padel

Spil det populære padel i HimmerLand, hvor du kan vælge mellem 10 padelbaner. Du kan vælge mellem 8 baner indendørs både single- og doublebaner og 2 udendørs doublebaner. Bolde og bat er med i din baneleje. Der findes omklædningsfaciliteter i de to padelhaller i HimmerLand.

tennis-racquet

Padel – både ude og inde

I vores to padelhaller finder du 6 doublebaner og 2 singlebaner. Udenfor finder du 2 doublebaner. Vores baner er af højeste kvalitet leveret af Adidas.

wave_highlight-2

Omklædning

I vores to padelhaller er der omklædnings-faciliteter, hvor du både kan klæde om og gå i bad.

tallerken

Forfriskninger

I padelhallerne finder du snacks og forfriskninger, der kan give dig energi – det kan betales med MobilePay.

Det er også muligt at sammensætte din egen goodiebag, der kan hentes hos købmanden. Bestil her

Padel i HimmerLand

Skal du spille padel i Nordjylland er HimmerLand en oplagt destination. Med padelbaner både inde og ude, kan du spille padel året rundt i HimmerLand.

Du kan vælge mellem 8 padelbaner inde (2 single og 6 double) og 2 doublebaner udendørs. Bolde og bat kan findes ved banerne ligesom det også vil være muligt at købe vand, sportsbarer og lign. via MobilePay ved banerne.

Når du booker din padelbane, vil du modtage en kode på 6 cifre på mail, som du skal taste for at komme ind til din padelbane. Lyset på padelbanerne tænder automatisk 5 minutter før din banebooking starter.

Det er muligt at sammensætte din egne goodiebag, som du kan hente ved købmanden. På den måde kan du før, under eller efter dit padel spil tanke depoterne op med f.eks. en sandwich og noget at drikke. Bestil din goodiebag via mail her.

Du kan selvfølgelig også altid hoppe forbi Købmanden, og tage forfriskninger med ned til banerne.

Priser:

 • Fra 140,- DKK i timen pr. bane – lånebat- og bolde er inkluderet i prisen og kan findes ved banen.

Mangler du padelbat og bolde – kig forbi HimmerLand Golfshop, som ligger lige ved siden af vores reception.

Søger du nogle at spille med, kan du på Facebook finde gruppen, “HimmerLand Padel – søg med- og modspillere.”

Åbningstider:

 • Padeltennis kan bookes mellem 05:00-23:00 hele året rundt.
 • Der er 2 omklædningsrum med badefaciliteter i padelhallen.

Aktivitetsophold med padel i HimmerLand

Med et aktivitetsophold kan du sætte fuld fokus på padel, undervisning og netværk. Over to dage vil du både blive undervist i alt fra bandeja, flugtning, serv, taktik  og meget mere. På dag to spiller du en padelturenering med de andre deltagere på aktivitetsopholdet.

 

HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Padelniveau

Har du svært ved at vurdere dit eget padelniveau, kan vores oversigt måske hjælpe dig til at sætte tal på det, hvis du skal søge med- eller modspillere. Find med- og modspillere til padel i HimmerLand her.

I HimmerLand vurderer vi padelniveau fra 0 til 5, hvor niveau 0 er en helt nybegynder og niveau 5 er en, der har spillet på højt niveau i flere år.

Begynder

 • 0,5 = Du mangler kendskab til regler, men synes padel er sjovt.
 • 1,0 = Du kender væsentlige regler, og har spillet flere gange.
 • 1,5 = Du har helt styr på reglerne, og begynder at kunne holde duellerne i gang ved lav fart.
 • 2,0 = Du har spillet padel en del gange, og begynder at have mere stabilitet og forståelse i dit spil.

Let-øvet

 • 2,5 = Du har spillet padel over en længere periode, og muligvis deltaget i en Americano-turnering eller lignede arrangementer.
 • 3,0 = Du spiller jævnligt, og forstår forskellen på defensive- og offensive slag, men du slår stadig lidt for mange aggressive og uprovokerede fejl
 • 3,5 = Du har fart i spillet, og duellerne bliver længere med færre uprovokerede fejl. Du kan også læse glasset, og ved oftest hvor bolden kommer.

Øvet

 • 4,0 = Du er konsistent og spiller med tålmodighed og kan kommunikere med din makker. Du kan samtidig bruge lobbet både defensivt og offensivt.
 • 4,5 = Du har deltaget i flere turneringer, og har evnen til at udspille modstandere og bevare roen under pres. Du kan fremføre fejl hos dine modstandere.
 • 5,0 = Du spiller på højere turneringsniveau, og er blandt de bedste i dit center/område. Du har spillet i flere år, og er dygtig til at tilpasse dig nye modstandere.

 

Padel som netværksaktivitet

Hvis du vil styrke dit netværk, er padel en oplagt aktivitet at lave sammen enten før eller efter et møde. I HimmerLand tilbyder vi muligheden for at booke padel med mødelokale og padelinstruktør som netværksaktivitet. Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.

Mulighed 1 – Padel med mødelokale

 • 2 padelbaner i 2 timer med instruktør/leder af Americano padelturnering
 • Mødelokale i 4 timer inklusiv vand, kaffe og the og snacks enten før eller efter padel
 • Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.

Mulighed 2 – Padel uden mødelokale

 • 2 padelbaner i 2 timer med instruktør/leder af Americano padelturnering
 • Ved padel som netværksaktivitet, skal I minimum være 8 personer.
HimmerLand-Aktiviteter-Padel

Padel har taget verden med storm

Padel har på kort tid taget Danmark og resten af verden med storm – nu også HimmerLand. Selvom padel har eksisteret siden 1970’erne, hvor det for alvor blev populært i Spanien, er det først de sidste par år, at Danmark og mange andre lande har fået kendskabet til padel.

Har man prøvet det populære spil forstår man også godt, hvorfor sporten hurtigt er blevet populær. Med sit interessante mix af både squash og tennis, er sporten meget tilgængelig og dermed nem at komme i gang med.

Padel i HimmerLand spilles på certificerede Adidasbaner – både udendørs og indendørs. I de to padelhaller vil du opleve professionelle baner med hele 15 meter til loftet.

 

Sådan spiller du padel

 • Spillet sættes i gang med at spiller 1 slår bolden i jorden, hvorefter der serves inden bolden kommer over hoftehøjde. Der serves nemlig med underhånd modsat almindelig tennis.
 • Hver spiller server i ét sæt ad gangen.
 • Bolden må ramme jorden én gang på hver spillers banehalvdel. Bolden må gerne ramme væggene flere gange under et spil, så længe bolden kun rammer jorden én gang pr. gang bolden skifter banehalvdel ved at krydse nettet.
 • Bolden skal altid ramme jorden før den må ramme væggene.
 • Man tæller point, ligesom man gør i almindlig tennis.
 • Man spiller padel i almindelig indendørs sko.
 • Modsat tennis er en smash ikke altid en fordel i padel. Her er det mere listige slag og lob, der kan være drilske for modstanderen.

 

HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu