HimmerLand-Spa

Spabehandlinger

I HimmerLand Spa stræber vi efter at give dig det optimale udbytte af krop og sjæl.

Vores eksklusive spabehandlinger tager alle udgangspunkt i dine ønsker og mål, så vi kan hjælpe dig med de resultater, du vil opnå.

Få et overblik over vores udvalgte behandlinger herunder.

Salve-in-Terra

Salve-in-Terra® er en unik behandling, som vi er de eneste i Skandinavien, der tilbyder. Alle dine sanser aktiveres med skønne duftende olier, mineralsk ler, damp, lys og blid musik.

Behandlingen starter med, at I får udleveret en ler, som I selv påfører jer, hvorefter i lægger jer til rette på madrassen i jeres private kabine.

I kabinen får leret lov til at virke ved at åbne for porerne, og på den måde tillader leraflejringer at trænge ind og gavne huden.

Under behandlingen vil I blive vugget med blide bevægelser på et blødt og varmt underlag af ler og olie, som får kroppen til at slappe af. Behandlingen slutter med et lækkert fodbad.

Efterfølgende har du mulighed for at tage et bad og forkæle dig selv med bobler og snacks, som er inkluderet.

90 min. | 2 personer | 1.995,- DKK / Inkl. entré til HimmerLand Spa

Rasul

I vores Rasul® vil du opleve et historisk baderitual, som oprinder fra Marokko – bestående af fire typer ler, som gavner din hud.

Behandlingen starter med at du, og din partner eller ven, smører jer ind i fire forskellige slags mineralsk ler, der dækker hele kroppen. Der er en type ler til hvert område af kroppen.

Herefter sætter I jer til rette i den private dampkabine, som sætter scenen med varme, damp og afslappende musik. I kabinen får leret lov til at virke ved at åbne for porerne, og på den måde tillader leraflejringer at trænge ind og gavne huden.

Baderitualet afsluttes med en varm tropisk regn, der vasker leret af kroppen, så huden føles ren og frisk. Afslutningsvis får I udleveret en duftende og blødgørende olie, som giver huden maksimal velvære.

45 min. | 2 personer | 795,- DKK

Tilkøb af 25 minutters spamassage 395,- DKK pr. person.

Cryo terapi

Cryo terapi er en effektiv behandlingsform, hvor kroppen udsættes for ekstrem kulde ved hjælp af nitrogen til terapeutiske formål.

Behandlingen er til dig, der har brug for et ekstra skud glæde og et boost til kroppen. Foruden at give kroppen en lykkefølelse, bidrager cryo terapi desuden til restituering og forebyggelse af skader.

Inden behandlingen får du udleveret et par varme behandlingssko, som du har på under cryo terapien.

Under behandlingen er du iført dit undertøj og dine behandlingssko. For at fordele kulden på kroppen, er det vigtigt, at du holder dig i bevægelse ved at dreje rundt om dig selv.

Cryo terapi kan hjælpe dig med:

  • Smertelindring
  • Hurtigere restituering
  • Forbedring af hudens elasticitet

Efter behandlingen vil kroppen føles fuld af ny energi, og du vil kunne mærke en nærmest sitrende fornemmelse i kroppen. Det er vigtigt, at du, efter cryo terapien, sørger for at drikke rigeligt med vand.

15 min. | 1 person | 495,- DKK

Soft Pack

Soft-Pack® er en behandling, hvor du ligger i vægtløs tilstand omfavnet af varmt vand – men uden at blive våd.

Når du ligger i vores Soft Pack vil du opleve at puden omfavner alle dine konturer, og på den måde giver dig en afslappende oplevelse.

Under din behandling vil der blive spillet roligt musik, der sætter scenen for din afslappende Soft Pack-behandling.

Det er en unik oplevelse, hvor hele dit nervesystem beroliges og dine muskler slapper af.

45 min. | 1 person | 495,- DKK

Info og priser

Kropsbehandlinger

I vores behandlinger anvender vi professionelle produkter med høj koncentration, som giver dig resultater nu og her. Du kan holde behandlingen ved lige efterfølgende, med præcis de samme produkter, som henvender sig til hjemmebrug. Disse kan købes i vores spashop.

 

Info og priser

Ansigtsbehandlinger

I vores behandlinger anvender vi professionelle produkter med høj koncentration, som giver dig resultater nu og her. Du kan holde behandlingen ved lige efterfølgende, med præcis de samme produkter, som henvender sig til hjemmebrug. Disse kan købes i vores spashop.

Info og priser

Kosmetiske behandlinger

Står du over for en begivenhed, hvor du gerne vil stå kniv skarpt, eller vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra, så står vores personale klar til at hjælpe dig. Vi har håndplukket et udvalg af kosmetiske behandlinger, som kan give dig en optimal følelse af velvære.

Info og priser

Spashop

I HimmerLand Spa har vi udvalgt en række produkter, som du kan købe med hjem efter dit besøg hos os.

Du finder et bredt udvalg af nogle af de bedste mærker på markedet, og vores professionelle personale er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Selvbehandlingspakker

I HimmerLand Spa har du mulighed for at købe skønne selvbehandlinsgpakker, som du kan anvende inde i vores spaområder. Vi har også et selvbehandlingsområde på 1. etage, hvor du har mulighed for at fordybe dig i dit eget velvære.

Egen sæbeserie

Vidste du, at HimmerLand også har sin egen sæbeserie bestående af: Shampoo, body wash, conditioner, body lotion, håndlotion og håndsæbe?

Du kan besøge spashoppen i spaens åbningstider, og du behøver ikke adgang til spaen for at handle i spashoppen.

 

Voesh

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu