Ansigtsbehandlinger

I HimmerLand tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger, så du kan få den behandling der passer lige netop dig.

Sammen finder vi ud af, hvad din hud trænger til.

Ansigtskur

En ansigtsbehandling med fokus på velvære. Huden renses og plejes med tilstandsbestemte produkter. Efter rens og pleje forkæles ansigtet med en afslappende massage kombineret med olier og cremer, som booster din hud.

30 min | Pris 395,-

New Skin Ansigtsbehandling

New skin ansigtsbehandling er en behandling udviklet med Priori adaptive skincare produkter. Denne behandling giver effektive og hurtige resultater, med fokus på at opnå en smuk og strålende hud.

Behandlingen begynder med en dobbelt afrens, hudanalyse og en tilpasset kemisk peeling, som går ind og skaber fundamentet for en smuk og frisk hud. Formålet med kemisk peeling er at opnå en reduktion i fine linjer, grove porer, pigmenteringer, akne og skabe en ensartet hudstuktur.

Priori adaptive skincare er produkter, der tilpasser sig din hud gennem kraftfulde ingredienser, som er kombineret med egenudviklede komplekser, der giver huden, hvad den har brug for.  På grund af den adaptive formel vil hver enkelt person opnå individuelle resultater ved New skin ansigtsbehandling.

Obs. Vi anbefaler ikke brug af vores spaområde efter denne behandling på grund af damp og varme.

45 min | Pris 695,-

HimmerLand Signatur Ansigtsbehandling

HimmerLands Signatur ansigtsbehandling inkluderer en dobbelt afrens, hudanalyse og en tilpasset peeling, som fjerner døde hudceller, giver huden glød og elasticitet til både ansigt og décolte. Du får en luksuriøs Gua Sha ansigtsmassage, som fremmer cirkulationen i huden. Afslutningsvist tilpasser vi en maske og specialprodukter, som forynger og giver næring til huden. En rensende, dybdegående ansigtsbehandling, som passer til alle hudtyper.

50 min | Pris 695,-

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu