Duobehandlinger

Er I to personer, der ønsker en behandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side i vores behandlerrum.

Duo Wellness Massage

Duo wellness massage for 2 personer.

Behandlingen starter med et lækkert lunt fodbad og en lille snack. Efterfulgt af en skøn beroligende wellness massage med lange blide strøg, som har til formål at blødgøre muskulaturen og gøre din krop helt afslappet. Behandlingen afsluttes med en lækker hovedbundsmassage samt indsmøring af fødder. Vores duo wellness massage er en luksuriøs behandling der efterlader kroppen dejligt afslappet.

80 min | Pris 1195,- DKK (for 2 personer)

Duo Detox Kur

Denne skønne detox kropsbehandling for 2 personer starter med en lækker tørbørstning af hele kroppen, som stimulerer lymfesystemet, hvilket fjerner væskeophobninger og affaldsstopper i kroppen. Herefter bliver kroppen pakket ind i en lun detox udrensende serum efterfulgt af en kropsmaske, som sætter gang i udrensning af kroppen. Behandlingen afsluttes med, at hele kroppen bliver smurt ind i vores luksuriøse bodybalm, der giver fugt, næring og efterlader huden blød, afslappet og med fornyet energi. Detox kropsbehandlingen er perfekt, hvis du ønsker en udrensning af kroppen.

90 min | Pris 1295,- DKK (for 2 personer)

Salve-in-Terra®

Salve-in-Terra® er en oplevelse, hvor alle dine sanser aktiveres med skønne duftende olier, mineralsk ler, damp, lys og blid musik. Du starter med at smøre dig ind i en nærende ler, hvorefter du vugges med blide svingninger på et blødt varmt underlag af ler og olie, så du langsomt overgiver dig og slapper af i hele kroppen.

Behandlingen udføres i vores Private Spa – hvor du guides gennem oplevelsen af vores dygtige personale. Efter behandlingen har I mulighed for at tage bad eller slappe af i det private loungeområde, der er tilknyttet vores Salve-in-Terra®.

Med i prisen får du bobler og snacks, som du kan nyde efter behandlingen.

Behandlingen udføres i vores Private Spa – hvor I guides gennem oplevelsen af vores dygtige personale. Efter behandlingen har I mulighed for at tage bad eller slappe af i det private loungeområde.

90 min | Pris med spaentre: 1995,- DKK for 2 personer | Pris uden spaentre: 1395,- DKK for 2 personer.

Rasul® Behandling

I vores Rasul® vil du opleve en nærende kropsbehandling som er videreført gennem årtusinder fra den orientalske kultur. Hemmeligheden bag behandlingen er samspillet mellem de fire elementer: ild, jord, luft og vand. 

Behandlingen starter med varme dampbølger som forbereder kroppen til fire helbredende mineralske ler, som alle udrenser og peeler huden i den varme damp. Baderitualet afsluttes med en varm tropisk regn der vasker leret af kroppen, så huden føles ren og frisk efter behandlingen og lidt nærende olie blødgør huden. Vi anbefaler en 25 min spa massage med indsmøring af hele kroppen, som opfølgning på Rasul behandlingen.

45 min | Pris 795,- DKK for 2 pers.

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu