Duobehandlinger

Er I to personer, der ønsker en behandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side i vores behandlerrum.

Duo Massage

Duo massage for 2 personer starter med et fodbad og en lille snack efterfulgt af en skøn beroligende massage med vores blødgørende massagebalm. Afslutningsvist får I en dejlig hovedbunds- og fodmassage.

Vores duo massage er en luksuriøs og fugtgivende kur for 2 personer, som giver huden en fantastisk glød og efterlader kroppen dejligt afslappet.

80 min | Pris 1195,- (for 2 personer)

Duo Detox Kur

Denne skønne detox kropsbehandling for 2 personer starter med en lækker tørbørstning af hele kroppen, som stimulerer lymfesystemet, hvilket fjerner væskeophobninger og affaldsstopper i kroppen. Herefter bliver kroppen pakket ind i en lun detox udrensende serum efterfulgt af en kropsmaske, som sætter gang i udrensning af kroppen. Behandlingen afsluttes med, at hele kroppen bliver smurt ind i vores luksuriøse bodybalm, der giver fugt, næring og efterlader huden blød, afslappet og med fornyet energi. Detox kropsbehandlingen er perfekt, hvis du ønsker en udrensning af kroppen.

90 min | Pris 1295,- (for 2 personer)

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu