Gravid Behandlinger

Under din graviditet har du brug for ekstra forkælelse, da vi ved hvor store forandringer din krop går igennem.

Vi tilbyder to behandlinger specielt til dig.

Gravid Massage

Graviditet er en naturlig belastning for kroppen.  Mange har under deres graviditet meget at se til, og har derfor brug for ekstra forkælelse. Det kan du få med vores gravid massage. Graviditetsmassage er en fantastisk måde at forkæle krop og sind på en nænsom, blid og rolig måde.

Graviditetsmassage afhjælper ømme ben og fødder, uro og anspændthed, spændinger i ryg og krop, bækkensmerter og søvnproblemer. Du vil opleve øget velfærd og afspænding i kroppen både under og efter behandlingen.

Under graviditetsmassagen ligger du på en briks, som har plads til din gravide mave, så du kan ligge på maven. Vi anbefaler graviditetsmassage fra uge 12 og helt frem til fødslen.

50 min | Pris 695,- DKK

En forkælelsesbehandling til mor

Tiden mens man venter sig er noget helt specielt. Kroppen arbejder på højtryk, og den kan ofte trænge til ekstra omsorg og pleje.

Denne afslappende behandling starter med et skønt fodbad, hvor fødderne peeles, og indpakkes i en fugtgivende fodmaske. Herefter får du en opfriskende ansigtskur, som indeholder afrensning, ansigtsmaske og ansigtsmassage. Afslutningsvist masseres nakke, skuldre og fødder i en blødgørende balm.

75 min | Pris 895,- DKK

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu