Kropsbehandlinger

Nyd en luksuriøs kropsbehandling hos én af vores dygtige behandlere.

HimmerLand Signatur Kropsbehandling

HimmerLands Signatur kropsbehandling starter med en lækker tørbørstning af hele kroppen for at sætte gang i blodcirkulationen og stimulere lymfesystemet, hvilket fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer fra kroppen. Herefter bliver kroppen eksfolieret med bodyskrub fra Elemis for at fjerne døde hudceller og rense porerne i dybden. Du får en unik, sanselig oplevelse, når bodyskrubben smelter ned i huden og afgiver eksotisk monoi oil og duft fra frangipani-blomsten, som også tilfører huden fugt. Efter eksfolieringen og et bad får du en skøn indsmøringsmassage, som efterlader huden blød, afslappet og giver dig fornyet energi.

50 min | Pris 695,- DKK

Detox Kropsbehandling

Vores skønne detox kropsbehandling starter med en lækker tørbørstning af hele kroppen, som stimulerer lymfesystemet, hvilket fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer i kroppen. Kroppen pakkes derefter ind i en lun detox udrensende serum efterfulgt af en kropsmaske, som sætter gang i en udrensning af kroppen. Behandlingen afsluttes med en indsmøring af hele kroppen i vores luksuriøse bodybalm, der giver fugt, næring og efterlader huden blød, afslappet og med fornyet energi. En skøn detox kropsbehandling, der er perfekt til dig, der ønsker udrensning af hele kroppen.

50 min | Pris 695,- DKK

Kryoterapi

Kryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor kroppen udsættes for kulde ved hjælp af nitrogen.  

Kroppen bliver udsat for op til -196 grader i 3 minutter, hvilket frigiver endorfiner, som er kroppens lykkestof. Den perfekte behandling, hvis du har brug for et ekstra skud glæde og et boost til kroppen.  

Kryoterapi kan foruden at give kroppen en lykkefølelse, bidrage til restituering og forebyggelse af skader på grund af sine meget lave temperaturer. Når behandlingen er afsluttet, arbejder kroppen på højtryk, og du vil kunne mærke blodet strømme rundt i kroppen. De kolde temperaturer bidrager desuden til, at du kan forbrænde op til 800 kcal pr. behandling.

15 min | Pris 495,- DKK

Soft-Pack® Behandling

Soft-Pack® er en behandling hvor du ligger i vægtløs tilstand omfavnet af varmt vand – men uden at blive våd. Det er en unik oplevelse, hvor hele dit nervesystem beroliges og dine muskler slapper af.  

Behandlingen indledes med et massageprogram, langs lænd og ryg, som stimulerer blodcirkulationen og afsluttes med en dybdeafspænding som får dig til at slappe helt af og mindsker ubehag i kroppen. 

Den langsomt stigende temperatur og den vægtløse tilstand, du vil opleve i soft-packen, har en positiv effekt på muskel- og skeletsystemet. Behandlingen får dig til at slappe helt af og lindrer ubehag i kroppen.  

45 min | Pris 495,- DKK

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu