Makeup behandlinger

I HimmerLand Spa tilbyder vi makeup behandlinger, hvor du både kan få vejledning til din personlige makeup eller få lagt en fortryllende makeup af vores dygtige eksperter.

Professionel makeup

Sæt dig tilrette i stolen og lad vores makeup eksperter lægge en fortryllende, naturlig og holdbar makeup til hverdag såvel som fest.

Skal du til fest og ønsker en smuk makeup, der matcher tøj, personlighed og som bare holder hele aftenen? Så kan du booke tid til at få lagt en professionel makeup af vores dygtige makeup eksperter. Gennem dialog tilpasser vi stylingen efter dine behov og ønsker, så du er ganske tryg ved resultatet.

Vi bruger makeup fra mærket Bare Minerals, som er lavet på mineraler og derved sikrer god åndbarhed og ikke tilstopper dine porer. Bare Minerals kan købes i spashoppen og du kan læse mere om makeup mærket her.

Makeup hverdag/aften | 45 min | Pris 395,- DKK

Makeup vejledning

Lad vores dygtige makeup eksperter give dig en individuel konsultation til din personlige makeup, hvor du får vejledning til produkter og farver, fornyet inspiration til din makeup samt makeup ekspertens egne tips og tricks til, hvordan du lægger den perfekte makeup til hvilken som helst begivenhed.

Dine behov er i fokus under hele vejledningen så den passer til dig, din hud og dit ønskede udtryk. Uanset om du ønsker råd til at lægge den helt vilde fest makeup eller til en naturlig dagligdagsmakeup vil makeup eksperten guide dig på bedste vis, så du kan føle dig tryg og sikker i den makeup I finder sammen.

30 min | Pris 295,- DKK

Gode råd fra din makeup ekspert

Inden din makeupbehandling anbefaler vi vores ansigtskurbehandling, som renser og plejer huden så den efterlades blød, frisk og lækker, hvilket desuden gør din hud mere modtagelig for makeuppen og derved giver et endnu flottere resultat.

Det er vigtigt at gennemfugte din hud inden du påfører din makeup. Makeuppen kan nemlig risikere at skalle, hvis huden er dehydreret og tør. Derfor anbefaler vi dig, at bruge en god fugtighedscreme hver morgen og aften. Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra for din hud, kan du også bruge en fugtighedsmaske 1-2 gange om ugen. En gennemfugtet hud, giver nemlig altid en flottere makeup.

Det er også altid en god idé at rense din hud godt af til natten, så du lader din hud ånde og undgår urenheder.

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu