HimmerLand-Spa-Spaomraader

Spaområder

Palletten af faciliteter i vores spaområde tæller blandt andet snowbliss, dampbad, fodbade, urtesauna, salt lounge, udendørs boblebade samt spacafé og -shop.

Afslappende vand

Varme områder

Snowbliss

Hvis du trænger til at blive frisket op, så tag en tur forbi snowbliss. Her får du en kold oplevelse, som du kender fra vinterens kulde og sne.  

Snowbliss er nemlig et snebad, der lader en mængde sne falde ned over dig. Med ét tryk på en knap får du en sjov oplevelse, når sneen falder ned over dig, og giver dig en rar, afkølende oplevelse. Du kan selv vælge, om du friskes op med et hyggeligt snefald, eller om du vil have en mere intens oplevelse med en snestorm.  

Den kolde balje

Den kolde balje er perfekt til at udfordre dine venner og bekendte, til at udfordre dig selv og til at styrke dit immunforsvar.  

I HimmerLand Spa finder du den store, kolde balje, som giver dig et koldt gys. Når du hiver i snoren, falder en stor mængde koldt vand pludseligt ned over dig, hvilket giver kroppen et termisk chok. Det er med til at styrke immunforsvaret, sætte gang i blodcirkulationen samtidig med, at det giver kroppen fornyet energi.  

Salt Lounge

I vores saltlounge vil du opleve en hel unik stemning, hvor velvære og afslapning er i fokus. I saltloungen kan du nyde tid i de svævende køjer, mens du mærker, hvordan saltene udrenser kroppen og forener dagens mange oplevelser.  

Saltene, der cirkulærer i rummet, har en afstressende effekt på kroppen, styrker dit immunforsvar og har en positiv indvirkning på din hud, som efterfølgende vil føles dejlig blød.  

Læn dig tilbage, og slap af mens saltene langsomt arbejder.

Fodbadslounge  

I vores hyggelige fodbadslounge har du mulighed for at forkæle dine fødder, mens samvær og fællesskab er i fokus. Fodbadsloungen er nemlig ideel til at få en god snak med din veninde, mor eller kæreste.

Dine fødder bliver plejet i det varme vand med blødgørende fodbadssalt. Du har også mulighed for at købe en udvidet forkælelsespakke til din fødder, som indeholder fodsalt, fodscrub, fodmaske og en lækker creme til dine fødder.  

Selvbehandlingsområde  

På 1. salen i HimmerLand Spa finder du et selvbehandlingsområde. Her kan du nyde tid til dig selv, og forkæle de dele af din krop, som har mest brug for det.  

I spashoppen tilbyder vi skønne selvbehandlingspakker af høj kvalitet fra nogle af de skønne brands, som forhandles i spashoppen.   

Besøg vores Spa Cafe´ eller Spa Shop

Opvarmede liggestole  

I vores thermal area finder du opvarmede liggestole. Liggestolene er perfekte til at få varmen efter en kølig tur under den kolde balje og snowbliss – eller blot til afslapningstid.  

Liggestolene er formet, så du ligger helt fantastisk, mens din krop bliver opvarmet.   

Afslapningsområder

Når du bevæger dig rundt i HimmerLand Spa, vil du flere steder støde på hyggelige loungeområder. Her kan du frit tage plads, hvis du skal nyde en drink fra spabaren eller blot har brug for afslapningstid.  

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu