HimmerLand-Spa

Spaområder

HimmerLand Spa er skabt med behandlinger i fokus, hvorfor vi anbefaler dig, at dykke ned i vores behandlingsunivers, før du fornøjer dig i vores udsøgte spaområder.

Vi tror nemlig på, at en behandling giver dig det bedste fundament for en komplet spaoplevelse.

Spaområder

Få et overblik over de spaområder, du kan opleve i HimmerLand Spa:

 • Udendørs boblebade 38°C
 • Udendørs pool 36°C
 • Urtesauna 45-70°C
 • Sauna 85-95°C
 • Snowbliss
 • Den kolde balje
 • Steam bath 42-45°C
 • Salt relax lounge
 • Fodbad
 • Udendørs terrasse og balkon
 • Spabar med vand, danskvand og frugt

Din spaentre gælder i 3 timer eksklusiv den tid du bruger i vores behandlinger eller ved spisning i vores spacafé.

HimmerLand-Spa-Spaomraader

Unikke spapakker – morgenmad og spa eller frokost spa

Mandag til torsdag kan du kombinere dit besøg i HimmerLand Spa med en lækker morgenmad fra morgenbuffeten i vores restaurant Hul19 eller nyde en skøn frokost i spaen. Oplagt at vælge, hvis du er på udkig efter en spa dag for 2 i Jylland.

Morgenmad og Spa og Frokost og Spa gælder ikke helligdage og ferieperioder. 

Det termiske område

Urtesauna – 45-70°C

Urtesaunaen er en biosauna med en særlig aroma. Her omkredser varmen og de skønne dufte dig, mens du får tid til afslapning og afkobling fra hverdagen. Saunaen er 45-70 grader varm og har en fugtighed på 10-40%.

Sauna – 85-95°C

I vores termiske område finder du vores klassiske sauna. I saunaen kan du nogle gange opleve saunagus, hvor æteriske olier, i kombination med udvalgt musik, sætter stemningen for en afslappende stund. Saunaen er, foruden sit unikke udtryk, en traditionel finsk sauna, som er mellem 85-95 grader varm. Den store, varme sauna er det perfekte sted til afslapning og kvalitetstid.

Snowbliss

Med ét tryk på en knap kan du frigive naturens kræfter, når sneen daler ned over dig, og giver dig en rar, afkølende oplevelse. Du kan selv vælge, om du friskes op med et hyggeligt snefald, eller om du vil have en mere intens oplevelse med en snestorm. Det er også populært at tage sne med ind i saunaen.   

 

 

Dampbad – 42-47°C

Når du træder ind i dampbadet, bliver du omgivet af en fugtig varme, der opvarmer din krop og blødgør dine muskler. Dampbadet er mellem 42-47 grader varmt.

Dampbadet er en enestående oplevelse, som vil variere. Dampbadet er det perfekte sted til oplevelsestid og sjovt samvær, når I bliver overrasket over de forskellige oplevelser, som dampbadet danner rammen om.

Et god tip er at tage en bodyscrub eller en lermaske med ind i dampbadet og lade det sidde på, mens du lader dampen og produktet arbejde med din hud. Når du har ladet din bodyscrub eller lermaske virke, kan du bagefter skylle produkterne af dig med de dertil indrettede brusere i dampbadet.

 

HimmerLand-Spa

Opvarmet pool

HimmerLand Spa byder på mange unikke spaoplevelser, men vi afviger ikke fra en klassisk og populær, opvarmet pool på 36°C.

Poolen starter inde og bevæger sig udenfor – du trykker blot på knappen for at åbne porten. Poolen er udstyret med et vandfald, som kan massere ryg og nakke. Du kan også lade boblerne fra undervandsbænken massere dine ben, mens du nyder den friske luft.

Der er noget helt særligt ved at dykke ned i det varme vand, og når du igen når vandets overflade, mærker du den friske luft ramme dit ansigt.

 

HimmerLand-Spa

Udendørs boblebade

På den flotte spaterrasse finder du to boblebade med massagefunktioner af læn og fødder. Her kan du nyde afslapningstid og kvalitetstid, mens du beundrer udover den flotte udsigt, der omringer HimmerLand.

Uanset hvornår på året du besøger HimmerLand Spa, er boblebadene en skøn og populær spaoplevelse.

Du kan med fordel bestille et par lækre cocktails fra spacaféen og tage med i boblebadene.

 

HimmerLand-Spa-Spaomraader
HimmerLand-Spa

Salt Relax Lounge

I vores saltlounge vil du opleve en hel unik stemning, hvor velvære og afslapning er i fokus.

I saltloungen kan du nyde tid i de svævende køjer, mens du mærker, hvordan saltene udrenser kroppen og forener dagens mange oplevelser.  

Saltene, der cirkulærer i rummet, har en afstressende effekt på kroppen, styrker dit immunforsvar og har en positiv indvirkning på din hud, som efterfølgende vil føles dejlig blød.  

Læn dig tilbage, og slap af mens saltene langsomt arbejder.

Fodbadslounge  

I vores hyggelige fodbadslounge har du mulighed for at forkæle dine fødder. 

Dine fødder bliver plejet i det varme vand med en duftende og blødgørende fodbadssalt, som står til rådighed. Du har også mulighed for at købe en udvidet forkælelsespakke til din fødder, som indeholder fodsalt, fodscrub, fodmaske og en lækker creme til dine fødder.  

Selvbehandlingsområde  

På 1. salen i HimmerLand Spa finder du et selvbehandlingsområde. Her kan du nyde tid til dig selv, og forkæle de dele af din krop, som har mest brug for det.  

I spashoppen tilbyder vi skønne selvbehandlingspakker med udvalgte specialprodukter.   

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu