HimmerLand-Spa-Spaomraader

I HimmerLand er tiden helt din egen

Spaoplevelser

I HimmerLand Spa tilbyder vi en bred vifte af unikke spaoplevelser, som er tilpasset enhver smag og tidsramme.

I HimmerLand Spa lægger vi vægt på, at du møder oplevelser som du ikke får samlet andre steder.

banebrydende oplevelse

Salve-in-Terra®

Vi tilbyder som de første i Norden den eksklusive og prisvindende Salve-in-Terra® behandling i HimmerLand Spa. Behandlingen er en ekstraordinær oplevelse, hvor du vugges med blide svingninger på et blødt varmt underlag af ler og olie, så du langsomt overgiver dig og slapper af i hele kroppen. Det er en behandling hvor alle sanser aktiveres med skønne duftende olier, mineralsk ler, damp, lys og blid musik. Du og din partner, ven eller veninde får helt sikkert en oplevelse som I sent vil glemme.

Behandlingen udføres i vores Private Spa – hvor I guides gennem oplevelsen af vores dygtige personale. Efter behandlingen har I mulighed for at tage bad eller slappe af i det private loungeområde.

90 min | Pris 1995,- for 2 pers.
inkl. adgang til HimmerLand Spa

INTROPRIS: 1295,- inkl. entré til HimmerLand Spa
Denne pris er gældende t.o.m. 14. august 2022

en helt ny følelse af afslapning

Soft-Pack® Behandling

Soft-Pack® er en behandling hvor du ligger i vægtløs tilstand omfavnet af varmt vand – men uden at blive våd. Det er en unik oplevelse, hvor tiden er helt din egen og hele dit nervesystem beroliges og dine muskler slapper af. 

Behandlingen indledes med et massageprogram som stimulerer blodcirkulationen og afsluttes med en dybdeafspænding som får dig til at slappe helt af og mindsker ubehag i kroppen.

45 min | Pris 495,-

INTROPRIS, pr. person: 350,- 
Denne pris er gældende t.o.m. 14. august 2022

en følelse af ren velvære

Rasul® Behandling

I vores Rasul® vil du opleve en nærende kropsbehandling som er videreført gennem årtusinder fra den orientalske kultur. Hemmeligheden bag behandlingen er samspillet mellem de fire elementer: ild, jord, luft og vand. 

Behandlingen starter med varme dampbølger som forbereder kroppen til fire helbredende mineralske ler, som alle udrenser og peeler huden i den varme damp. Baderitualet afsluttes med en varm tropisk regn der vasker leret af kroppen, så huden føles ren og frisk efter behandlingen og lidt nærende olie blødgør huden. Vi anbefaler en 25 min spa massage med indsmøring af hele kroppen, som opfølgning på Rasul behandlingen.

45 min | Pris 795,- for 2 pers.

føl dig frisk – helt indefra

Kryoterapi

Kryo Terapi er en effektiv behandlingsform, hvor kroppen udsættes for kulde ved hjælp af nitrogen.  

Kroppen bliver udsat for op til -196 grader i 3 minutter, hvilket frigiver endorfiner, som er kroppens lykkestof. Den ekstreme kulde udløser tilmed et hormon kaldet kortisol, som går ind og modvirker stress. Den perfekte behandling, hvis du har brug for et ekstra skud glæde og et boost til kroppen.  

Kryo Terapi kan foruden at give kroppen en lykkefølelse, bidrage til restituering og forebyggelse af skader på grund af sine meget lave temperaturer. Når behandlingen er afsluttet, arbejder kroppen på højtryk, og du vil kunne mærke blodet strømme rundt i kroppen. De kolde temperaturer bidrager desuden til, at du kan forbrænde op til 800 kcal pr. behandling.

15 min | Pris 495,-

INTROPRIS, pr. person: 350,- 
Denne pris er gældende t.o.m. 14. august 2022

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
globe dk
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu