HimmerLand-Spa-Spaomraader

Spaoplevelser

I HimmerLand Spa tilbyder vi en bred vifte af unikke spaoplevelser, som er tilpasset enhver smag og tidsramme.

I HimmerLand Spa lægger vi vægt på, at du møder oplevelser som du ikke får samlet andre steder.

en aromaterapeutisk oplvelse

Saunagus

Vores uddannede gusmestre vil tage jer igennem to gus med forskellige temaer og dufte. Mellem de gusene, kan du køle ned i vores snowbliss eller under den kolde balje i spaområdet.

Hvis det ikke er koldt nok, er du velkommen til at hoppe i Sjørup Sø, som ligger 5 minutters gang fra HimmerLand Spa. Medbring gerne klipklapper, hvis man ønsker at gå til Sjørup Sø.

Saunagus er en aromaterapeutisk oplevelse, hvor I vil blive introduceret for flere forskellige slags dufte. Hvert gus varer ca. 15 minutter, og mellem hvert gus vil vi stå klar med snacks, juice og isvand.

45 min | Pris 225,- DKK pr. person + spaentre (antal deltagere: 8-30 personer) 

HimmerLand-Spa-Saunagus

banebrydende oplevelse

Salve-in-Terra®

Salve-in-Terra® er en oplevelse, hvor alle dine sanser aktiveres med skønne duftende olier, mineralsk ler, damp, lys og blid musik. Du starter med at smøre dig ind i en nærende ler, hvorefter du vugges med blide svingninger på et blødt varmt underlag af ler og olie, så du langsomt overgiver dig og slapper af i hele kroppen.

Behandlingen udføres i vores Private Spa – hvor du guides gennem oplevelsen af vores dygtige personale. Efter behandlingen har I mulighed for at tage bad eller slappe af i det private loungeområde, der er tilknyttet vores Salve-in-Terra®.

Med i prisen får du bobler og snacks, som du kan nyde efter behandlingen.

Behandlingen udføres i vores Private Spa – hvor I guides gennem oplevelsen af vores dygtige personale. Efter behandlingen har I mulighed for at tage bad eller slappe af i det private loungeområde.

90 min | Pris med spaentre: 1995,- DKK for 2 personer | Pris uden spaentre: 1395,- DKK for 2 personer.

HimmerLand-Spaoplevelser-Salve-in-terra

en helt ny følelse af afslapning

Soft-Pack® Behandling

Soft-Pack® er en behandling hvor du ligger i vægtløs tilstand omfavnet af varmt vand – men uden at blive våd. Det er en unik oplevelse, hvor hele dit nervesystem beroliges og dine muskler slapper af.  

Behandlingen indledes med et massageprogram, langs lænd og ryg, som stimulerer blodcirkulationen og afsluttes med en dybdeafspænding som får dig til at slappe helt af og mindsker ubehag i kroppen. 

Den langsomt stigende temperatur og den vægtløse tilstand, du vil opleve i soft-packen, har en positiv effekt på muskel- og skeletsystemet. Behandlingen får dig til at slappe helt af og lindrer ubehag i kroppen.  

45 min | Pris 495,- DKK pr. person – denne pris er ikke inklusiv spaadgang.

HimmerLand-Behandling-Softpack

en følelse af ren velvære

Rasul® Behandling

I vores Rasul® vil du opleve en nærende kropsbehandling som er videreført gennem årtusinder fra den orientalske kultur. Hemmeligheden bag behandlingen er samspillet mellem de fire elementer: ild, jord, luft og vand. 

Behandlingen starter med varme dampbølger som forbereder kroppen til fire helbredende mineralske ler, som alle udrenser og peeler huden i den varme damp. Baderitualet afsluttes med en varm tropisk regn der vasker leret af kroppen, så huden føles ren og frisk efter behandlingen og lidt nærende olie blødgør huden. Vi anbefaler en 25 min spa massage med indsmøring af hele kroppen, som opfølgning på Rasul behandlingen.

45 min | Pris 795,- DKK for 2 pers. – denne pris er ikke inklusiv spaadgang.

HimmerLand-Behandling-Rasul

føl dig frisk – helt indefra

Kryoterapi

Kryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor kroppen udsættes for kulde ved hjælp af nitrogen.  

Kroppen bliver udsat for op til -196 grader i 3 minutter, hvilket frigiver endorfiner, som er kroppens lykkestof. Den perfekte behandling, hvis du har brug for et ekstra skud glæde og et boost til kroppen.  

Kryoterapi kan foruden at give kroppen en lykkefølelse, bidrage til restituering og forebyggelse af skader på grund af sine meget lave temperaturer. Når behandlingen er afsluttet, arbejder kroppen på højtryk, og du vil kunne mærke blodet strømme rundt i kroppen. De kolde temperaturer bidrager desuden til, at du kan forbrænde op til 800 kcal pr. behandling.

15 min | Pris 495,- DKK pr. person – denne pris er ikke inklusiv spaadgang.

HimmerLand-Behandling-Kryo

Få gode oplevelser i HimmerLand Spa

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu