HimmerLand-Udendørs-aktivitet-Sjørup-Sø

 

Udendørsaktiviteter i HimmerLand

I HimmerLands natur finder du en masse skønne udendørsaktiviteter for både store og små. Kun fantasien sætter grænser, når du går på oplevelse i vores mange udendørs aktivitetsmuligheder.

Stand Up Paddleboard og Kano

Udfordr din balance på de populære Stand up Paddleboards (SUP) i HimmerLand eller tag på en hyggelig kanotur – alt sammen på smukke Sjørup Sø, som ligger lige ved siden af resortet. Kanoerne er 4,5 meter og med plads til 2 voksne + 2 børn eller 3 voksne (dobbelt børnesæde i midten).

Pris pr. 1½ time inklusiv leje af redningsvest:

  • 200,- DKK pr. board/kano

Der udleveres regelsæt, som kan læses her, svømmevest og pagajer i receptionen. Book din tid til leje af SUP og Kano i vores reception eller herunder.

Vigtigt: Nøgler til SUP, veste og pagajer afleveres direkte i receptionen efter brug.

Denne aktivitet er sæsonbestemt fra 1. juni t.o.m. uge 42.

Sauna ved Sjørup Sø

Med direkte udsigt til Sjørup Sø har vores tøndesauna en af de bedste udsigter på resortet. Her har du rig mulighed for at bade året rundt.

Priser:

  • 100,- DKK pr. halve time
  • 200,- DKK pr. time
    • 100,- DKK pr. efterfølgende time

Der er plads til 6 personer ad gangen og saunaen er åben for booking hver dag mellem kl. 06:00 – 21:00. Book tid i vores reception eller herunder.

Løberuter

Naturen omkring Himmerland indbyder til aktiviteter i det fri, og der er absolut intet skønnere end en løbetur i vores smukke omgivelser.

Tag dig tid til at stoppe op og nyde de fantastiske udsigter på din vej – prøv den skønne tur rundt om Sjørup Sø eller på de Himmerlandske Heder. I receptionen er vi behjælpelige med kort og information over området og klar med hjælp til at finde den rute, der passer bedst til dig.

Legeplads og Kroket

Hos os kan du prøve noget for enhver smag. Lige ved siden af vores minigolfbane finder du en skøn legeplads, som er flittigt benyttet, når vejret tillader det.

Du kan også udfordre familien eller vennerne i et slag kroket i HimmerLand – kroketbanen, som vel nok er Danmarks flotteste græstæppe, finder du ved siden af vores starters house – book kroket i vores reception eller på mail himmerland@himmerland.eu.

Pris for kroket inklusiv udstyr:

  • 50,- DKK pr. persen

Kroketudstyr finder du i vores reception.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu