HimmerLand

Styrk dine samarbejder

Styrk dine samarbejder eller skab succes med dine kollegaer i HimmerLand og invitér dine forretningsforbindelser eller dine kollegaer på en aktiv dag i HimmerLand.

Vi skræddersyer jeres Company Day efter jeres behov. Vælg mellem Golf Company Day og Padel Company Day.

Golf Company Day – Netværk i naturen

Lækker forplejning, skønne golfbaner og god service, er hvad du kan forvente af din Golf Company Day i HimmerLand.

Vi sikrer et vellykket arrangement til både store såvel som små grupper og skræddersyer arrangementet ud fra jeres ønsker og behov. Uanset om dine gæster spiller golf eller ej, tilpasser vi dagen, så den passer til niveau.

HimmerLand-Aktiviteter-Golf

Padel Company Day – Skab succes sammen

Sved på panden, godt humør og højt til loftet i bogstavelig og overført forstand er, hvad du får ud af en Padel Day i HimmerLand. Styrk dine samarbejder og plej dit netværk på vores Adidas-certificerede padelbaner både ud og inde.

Vi sikrer et vellykket arrangement til både store såvel som små grupper, og skræddersyer jeres Padel Company Day ud fra jeres ønsker og behov.

HimmerLand-Aktiviteter-Padel
HimmerLand-Golf-Company-Day
quote

Vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for en super god oplevelse – I får meget ros af både mine kollegaer og jeg. Det er bare et fedt sted at holde seminar – I er meget imødekommende, hjælpsomme og gør alt for at sikre en god oplevelse – DEJLIGT og godt gået.

Jens, Nordea

Mødelokaler

I HimmerLand kan du booke et møde eller en konference i flere forskellige mødelokaler – om det er det intime møde eller den større konference, har vi mødelokaler til jeres behov.

HimmerLand har mødefaciliteter op til 480 personer, og har derudover flere fleksible mødelokaler i forskellige størrelser. Indretningen af vores mødelokaler er i en flot og moderne stil. Alle lokaler er udstyret med wifi-og moderne AV-udstyr.

HimmerLand-konference-Lokale-5

Svanemærket konference

Udover at have opnået certificeringen med Svanemærket på både hotel, konference og alle tre restauranter kan HimmerLand også bryste sig af at have bronzemærket i Økologi samt en Green Key-certificering.

Derudover kan I også se frem til et møde eller en konference, hvor overskydende madaffald og olie sendes videre til Daka, som omdanner affaldet til energi, gødning og biodiesel.

Gennem en fælles kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands kokke for en absolut unik madoplevelse til jeres møde eller konference.

HimmerLand-Business
HimmerLand-Aktiviteter-Sport-padel
quote

Alt kørte efter planen, og alt var klar til tiden. Det var så nemt for os at holde vores arrangement i HimmerLand. Vi skulle kun tænke på det, vi selv medbragte – så kan det ikke blive meget nemmere. Det er ikke sidste gang, vi holder arrangement i HimmerLand.

Rikke, Dermarome

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu