I himmerland er tiden helt din egen

Flotte omgivelser til livets store begivenheder

I HimmerLand har vi de smukkeste rammer til at skabe lige netop den fest, som du drømmer om. Vi står klar til at skræddersy dine ønsker og kombinere dem med flotte omgivelser, professionelt personale samt et gastronomisk højt niveau. Samtidigt tilbyder vi gode muligheder for at hjælpe med alt lige fra invitationer til dekoration af lokalet.

i har rammerne til alle tænkelige lejligheder, hvad enten du drømmer om en fødselsdag, et bryllup, en polterabend, barnedåb eller fest for dine medarbejdere.

Hos os får du dét ekstra, som gør HimmerLand valget værd.

Selskaber

Skal der være fest?

Lad os gøre din særlige dag til en helt uforglemmelig oplevelse – kun fantasien sætter grænser for dine muligheder, når du afholder dit festarrangement hos os og vores professionelle team står klar med alt fra idéer til afvikling.

Om det er 50 års fødselsdag, polterabend, barnedåb eller en anden mærkedag I ønsker at fejre har vi rammerne der kan skabe minder for evigt.

Har du spørgsmål?
Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

Bryllup

Skal I holde jeres livs fest?

Vi ved hvor vigtig en dag et bryllup er.

Forventningerne er store og detaljerne er mange. Vi står klar med professionel vejledning hele vejen og gør plads til alle jeres ønsker og drømme.

Har du spørgsmål?

Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

Konfirmation

Træd ind i de voksnes rækker i HimmerLand

Når foråret spirer ved vi det er tid til noget af det vi elsker allermest. Konfirmationer. Huset fyldes af forventningsfulde unge mennesker og vi nyder at være en del af, at deres dag bliver lige som de har drømt om.

Vi kan sammensætte dagen lige som konfirmanden ønsker det og hjælper gerne  med alt lige fra mad til aktiviteter.

Har du spørgsmål?
Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
globe dk
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu