20 nye anneksværelser skal efterkomme den stigende efterspørgsel på overnatning i HimmerLand

16. november 2023

I slutningen af maj 2024 kan HimmerLand slå dørene op for 20 helt nye anneksværelser med i alt 80 ekstra sovepladser. Anneksværelserne er en del af den planlagte udvikling i HimmerLand, og resortet kommer nu op på i alt 365 sovepladser fordelt på 106 værelser samt resortets tilknyttede feriehuse.

HimmerLand-20-nye-anneksværelserSådan kommer de nye anneksværelser til at se ud. De forventes at stå klar til 1. juni 2024

Anneksværelserne står klar den 1. juni 2024. Alle de 20 ekstra værelser er udstyret med mulighed for at lave 4 sovepladser i hvert værelse ved hjælp af en hertil indrettet køjeløsning. Der opføres ladestandere til elbiler, garage til både almindelige biler og golfbiler.

”Det er dejligt, at vi snart kan vinge et stort flueben af på vores planlagte byggerier, og jeg glæder mig især til at kunne fokusere fuldt ud på driften af resortet. De ekstra værelser er en naturlig forlængelse af vores udvidelser af både padelbaner, multihal, ny sportsbar og større konference- og koncertfaciliteter. Jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde endnu flere gæster velkommen i HimmerLand,” siger CEO i HimmerLand, Mette Ravn, og fortsætter:

HimmerLand-20-nye-anneksværelserVærelserne vender ud mod hul 2 på den ene af HimmerLands to 18-huls golfbaner; Old Course.
Her ses et værelse med de to integrerede køjesenge slået ud

”Golfbuen, som området er blevet døbt, kommer til at ligge med smuk udsigt til hul 2 på vores ene 18-huls golfbane Old Course, og for at få anneksværelserne til at hænge sammen med resten af resortet, og især hovedbygningen, hvor størstedelen af vores faciliteter befinder sig, har vi udviklet stisystemer så det er nemt at komme til og fra vores nye overnatningsmuligheder.”

Anneksværelserne får, ligesom resten af resortets hotelværelser, et sedumtag, som både hjælper med at holde på regnvandet, og så kan det hjælpe med at fremme biodiversiteten.

HimmerLand-mere-end-fordobler-antal-ansatteCEO i HimmerLand Mette Ravn glæder sig til at kunne
byde velkommen til endnu flere gæster
 i HimmerLand

En stigende efterspørgsel

Det er ikke kun CEO’en i HimmerLand, der er begejstret for den kommende ekstra værelseskapacitet. Director of Sales & Marketing Helle Thomasberg glæder sig også til at kunne have plads til flere gæster.

”Vi kan mærke en stigende efterspørgsel og nysgerrighed på, hvad vi kan tilbyde – både fra leisure og business-gæster, hvilket er rigtig dejligt, for det betyder, at de ambitioner, vi har sat for os selv, virker,” siger Helle Thomasberg og fortsætter:

HimmerLand-20-nye-anneksværelserHer ses de nye anneksværelser fra bagsiden. HimmerLands hovedbygning er
forbundet med de nye værelser via stisystemer

”Med vores udvidelser og tilbygninger har vi nu en masse aktiviteter hele året rundt, og det har faktisk betydet, at vi nogle gange har været nødt til at sige nej til nogle gæster, fordi vores overnatningskapacitet ikke har fulgt helt med de andre udvidelser før nu. Det er jo kun et positivt problem, så jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde flere velkommen og især de større konferencer og grupper samt sportshold.

Med færdiggørelse af de nye anneksværelser næste år markeres der også en afslutning på de planlagte udvidelser på Lars Larsens Vej 1.

HimmerLand-20-nye-anneksværelserSådan ser byggeriet ud nu med hul 2 på Old Course i midten
og værelserne længst til højre

Fakta om anneksværelserne:

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu