Åben Sportsdag i HimmerLand gav gæsterne sved på panden

9. september 2023

Den 17. august åbnede HimmerLand Multihal, og i forbindelse med fejringen af den store milepæl, afholdte HimmerLand den 9. september en Åben Sportsdag, hvor alle, der havde lyst til at opleve de nye og nu mange flere faciliteter, kunne komme forbi.

Træningshold, bowling, padel-turnering, minigolf, fitness, foredrag om sundhed, fodbold tricks med Brian ”Brizze” og golfsimulator. Det var blot nogle af de aktiviteter, der stod på oplevelsesmenuen i HimmerLand lørdag den 9. september.

Brian-Brizze-underholdte-med-fodboldtricks

Brian Brizze underholdte med fodboldtricks.

En aktiv dag

Aktivitetsafdelingen i HimmerLand har længe haft travlt med forberedelserne til dagen, som var den første af sin slags.

”Vejret har været fantastisk, og det virker til at gæsterne har været meget begejstret for vores initiativ, som er noget, vi gør for første gang. Vi vil gerne vise frem, at vi er et resort med forskellige aktiviteter, og at der er noget for alle, og det håber jeg også gæsterne kunne fornemme,” siger Aktivitetschef i HimmerLand Kristoffer Nüchel Sørensen og fortsætter:

”HimmerLand har været synonym med golf i lang tid, og er det selvfølgelig stadig, men nu kan vi bare tilbyde endnu mere hele året – også på golfen med vores nye simulatorer. Det bliver spændende, når endnu flere for øjnene op for vores nye aktiviteter og muligheder.”

Til sportsdagen blev der uddelt et kort over hele resortet, så gæsterne kunne få et overblik over de mange muligheder.

Funktionel-træning-med-professionel-træner

Funktionel træning med professionel træner.

Klar igen en anden gang

Rasmus Meinert Mortensen tog turen fra Århus sammen med tre kammerater for at være med til sportsdagen.

”Jeg så begivenheden på de sociale medier, og syntes det lød spændende med alle de aktiviteter, man kunne prøve. Så jeg spurgte et par kammerater om de var friske. Vi spiller alle sammen padel, så selvfølgelig skulle vi prøve americano-turneringen (padelturnering),” siger Rasmus og fortsætter:

”Vi har prøvet mange ting i dag, som vi normalt ikke ville prøve, og det er jo mega fedt, at kunne få lov til. Vi er i hvert fald klar igen en anden gang.”

Padelturnering

Flere gæster var mødt op for at spille Americano Padelturnering.

Nye muligheder

I HimmerLand var det ikke kun gæsterne, der var begejstret for initiativet. Også Director of Sales & Marketing, Helle Thomasberg, var glad for at hilse på de fremmødte gæster. Hun havde fået rollen at guide gæsterne og byde dem velkommen på dagen.

De-første-gæster-ankommer-i-multihallen

De første gæster ankommer i multihallen.

”Vi er meget glade for alle dem, der kom forbi i dag, og vi håber de fik øjnene op for alt det, vi kan tilbyde   – og der kommer meget mere,” siger Helle Thomasberg og fortsætter:

”Multihallen har åbnet for mange nye muligheder og nye målgrupper, og vi glæder os rigtig meget til at lave endnu flere arrangementer med foredrag, konferencer, messer, store events, koncerter og måske i fremtiden flere sportsdage.”

HimmerLand-Multihal

HimmerLand Multihal er 6.205 m2.

Der går da heller ikke længe, før HimmerLand er klar med de næste events. Allerede den 14. oktober afholdes der foredrag og tapas med Mikael Kamber, og den 12. oktober afholdes der koncert med Oh Land og spisning i HimmerLand Multihal.

Fakta om Åben Sportsdag

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu