Feriehuse udsolgt for første gang siden 1979

21. april 2021

For første gang siden 1979, kan HimmerLand melde udsolgt på de feriehuse, som ligger spredt rundt mellem de smukke golfbaner på Lars Larsens Vej i Gatten. Der er 336 huse i alt, og nu er de alle sammen afsat, hvilket er til stor jubel for både HimmerLand og Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg. 

HimmerLand-Resort

Det var husejerne, der i sin tid ejede og drev HimmerLand under en såkaldt anpartsordning, som dengang var kendt under navnet Himmerland Golf & Country Club. Siden da er mange golfbolde slået igennem luften, og HimmerLand har udviklet sig til meget mere end et golfresort – noget der altså nu kan ses på salget af de himmerlandske feriehuse.  

HimmerLand er heller ikke i tvivl om, hvorfor det netop er nu, man kan se en stigende interesse i HimmerLands feriehuse. 

HimmerLand-nyheder-Feriehuse-udsolgt-for-første-gang-siden-1979

De 336 feriehuse ligger midt i HimmerLands
grønne og smukke omgivelser

“En kombination af corona og en offentliggørelse af de investeringer og planer, som er lagt for HimmerLand, har gjort, at der virkelig har været gang i hushandlen. Der har været kæmpe interesse for husene, som tæller både lokale købere men også udefrakommende,” siger HimmerLand og fortsætter:

”Det er ikke nødvendigvis folk, der spiller golf, som har købt feriehus. Det er i høj grad også familier, som ønsker et bredt udvalg af aktiviteter, som HimmerLand allerede tilbyder, og som vi kommer til at tilbyde i fremtiden.”

HimmerLand-Resort

HimmerLand er glade for den positive udvikling

Og inden længe er det da heller ikke kun golfbolde, man kan se flyve gennem luften på Lars Larsens Vej i Gatten.  

HimmerLand, som i forvejen huser minigolf, bowlingbaner, svømmehal og spaafdeling, er nemlig påbegyndt udvidelser af resortet, som tæller padeltennisbaner, multihal til koncerter, håndbold og badminton, udendørs kunstgræsfodboldbaner, udvidelse af hotellet og meget mere.  

Investeringer, der giver pote 

Det vækker begejstring hos Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, at der er stor opbakning til de investeringer, som bliver foretaget.

HimmerLand-nyheder-Feriehuse-udsolgt-for-første-gang-siden-1979

Jacob Brunsborg er yderst tilfreds med resultatet,
og glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer

”Det er fantastisk med en så positiv stemning blandt både nye og gamle husejere. Det er rart at vide, at de investeringer, vi foretager os, bliver taget godt imod,” siger Jacob Brunsborg og fortsætter: 

”Jeg gad godt, at jeg kunne have lavet opkaldet til min far om, at vores feriehuse nu er udsolgte, for det er jeg sikker på, han havde været meget stolt over – det lover fantastisk for fremtiden.”  

Og apropos fremtiden, så hviler HimmerLand ikke på laurbærrene, hvorfor der allerede er planer om at udvide arealerne til bebyggelse af flere feriehuse.

Velkommen til HimmerLand 

Tilgangen af husejere og en fremtid med endnu flere feriehuse, har også åbnet for en ny stilling til en gammel kending i HimmerLand.  

For at omfavne og styrke kommunikationen mellem HimmerLand og de mange husejere, har HimmerLand nemlig pr. 01.06.2021 ansat Anette Janner Mortensen som husejer-koordinator. Anette er tidligere leder i receptionen i HimmerLand, og hun vil blive ansvarlig for at byde velkommen til nye husejere, besvare på spørgsmål og koordinere tiltag med grundejerforeningen.   

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu