HimmerLand åbner nyt ankomst- og parkeringshus med 432 parkeringspladser

8. juni 2023

Torsdag den 8. juni åbnede HimmerLand et nyt parkerings- og ankomsthus med 432 pladser og over 50 el-ladestandere. Flere nysgerrige sjæle havde valgt at overvære indvielsen af de nye parkeringsfaciliteter, hvor der også var mulighed for at opleve tre luksusbiler.

Det er godt nok ikke mere end tre dage siden, HimmerLand kunne slå dørene op for en 350m2 stor luksusvilla til møde og konference, men der er flere røde snore, der skal klippes over på Lars Larsens Vej 1.

Selvom det i denne omgang ”blot” er nye parkeringspladser, der skulle indvies, er der ikke mindre begejstring at spore hos CEO i HimmerLand Mette Ravn.

HimmerLand-Parkeringshus

CEO i HimmerLand Mette Ravn klipper den røde snor.

”Det er så skønt at åbne vores nye parkeringsfaciliteter, fordi det altid er en mangelvare i oplevelsesøkonomien. Jeg er rigtig glad for, at vi også har tænkt mere lavpraktiske ting, som flere parkeringspladser, ind i vores planer om at blive et helårsresort,” siger Mette Ravn og fortsætter:

”Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi ikke roder så meget, så vores gæster får det rigtige førstehåndsindtryk af HimmerLand, som jo allerede starter, når man ankommer. Derudover bliver det rigtig dejligt, at vi med færdiggørelsen af vores nye parkeringshus, får endnu flere el-ladestandere, som kan hjælpe vores gæster med elbiler. Nu begynder resortet så småt at ligne noget,” afslutter Mette Ravn,” og henviser til de mange udvidelser, der for tiden er i gang i HimmerLand.

HimmerLand-Parkeringshus

Der var stort fremmøde til åbningen af HimmerLands nye ankomst- og parkeringshus.

HimmerLands nye ankomst- og parkeringshus er udstyret med wifi for at øge dækningen helt ud på parkeringspladsen, over 50 el-ladestandere, en 320 meter lang walk-and-talk-sti rundt på øverste dæk, og så er det udsmykket med dybgrønne perforerede plader for at passe ind sammen med resten af resortet.

Et symbol på udvidelsen

Projektchef i HimmerLand Per Kragh er også glad for at endnu et projekt er styret godt i hus. Et projekt, der symboliserer HimmerLands ambitioner.

HimmerLand-Parkeringshus

Projektchef i HimmerLand Per Hovgaard Kragh.

”I og med, vi udvider så meget, som vi gør, har det været nødvendigt også at kigge på hele gæsteflowet og logistikken på resortet. Vi skal jo både tilgodese gående gæster, biler, lastbiler, der kommer med varer og glade golfspillere i golfbiler. Derfor var vi nødt til at etablere en rundkørsel lige foran indgangen til vores nye parkeringspladser og på samme tid gøre Lars Larsens Vej for ensrettet,” siger Per Hovgaard Kragh og fortsætter:

”Vi forventer jo en større mængde gæster over de næste år, så det skal vi selvfølgelig kunne håndtere. Derfor er der også planer om at etablere yderligere 80 parkeringspladser ved vores nye multihal, som står klar senere på året.”

HimmerLand-Parkeringshus

HimmerLands nye ankomst- og parkeringshus har 432 parkeringspladser.

HimmerLand, der er ejet af Lars Larsen Group, havde fået hjælp til åbningen af et af Lars Larsen Groups andre selskaber. Selected Car Group bidrog således til åbningen med tre luksusbiler, som de deltagende ved indvielsen kunne tage billeder af.

Senere på sommeren åbner HimmerLand en sportsbar med bowlingbaner, pool og shuffleboard. Til efteråret åbner en 6.205m2 stor multihal med plads til koncerter, store julefrokoster, indendørs golfsimulatorer, fitnesscenter, mødelokaler og en tagkonstruktion, man kan gå op på.

Fakta om HimmerLands ankomst- og parkeringshus

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu