HimmerLand indgår virksomhedscentersaftale med Vesthimmerlands Kommune

26. september 2022

HimmerLand indgår virksomhedscenteraftale med Vesthimmerlands Kommune. Samarbejdet skal hjælpe endnu flere mennesker, der ikke har de bedste forudsætninger for at komme i arbejde, ud på arbejdsmarkedet, hvorfor HimmerLand nu skriver under på at blive et virksomhedscenter.    

For de fleste mennesker er det at stå op, og gå på arbejde en del af en daglig rutine, men for mange, der måske ikke har de nemmeste forudsætninger for at få et arbejde, er det en drøm, man vil gøre meget for at opnå.  

Nu har HimmerLand skrevet under på at gøre sit til at hjælpe de mennesker med at opnå deres ønske.  

For selvom HimmerLand allerede indgår et samarbejde med Vesthimmerlands Kommune omkring små-jobs, praktikforløb og jobprøvning, er den nye aftale et symbol på at resortet på Lars Larsens Vej 1, øger sit samarbejde med kommunen for at hjælpe flere i arbejde.  

Og det er noget HimmerLands CEO, Mette Ravn er stolt af. 

HimmerLand-CEO-Mette-Ravn

HimmerLands CEO, Mette Ravn er forhåbningsfuld over
det nye samarbejde med VestHimmerlands Kommune

”For os i HimmerLand er det vigtigt at være tæt knyttet til Vesthimmerlands Kommune og Jobcenter Himmerland, og det er vi gennem vores meget gode og givende samarbejde med bl.a. Uffe Telling og Tom Sørensen. De kender vores virksomhed og vores behov, og de kan via vores langvarige og gode samarbejde være sikre på, at vi også passer vores forpligtigelse i at få flest mulige ledige i job,” siger Mette Ravn og fortsætter: 

”Vi gør det, fordi alle virksomheder har en pligt i forhold til at få selv de svageste lønmodtagere ud på arbejdsmarkedet, så de kan få et indhold i tilværelsen og føle at de bidrager til fællesskabet.  Det er vigtigt for alle mennesker at føle, at de hører til, at de bidrager til fællesskabet, og det er derfor, at vi i HimmerLand har valgt at blive et virksomhedscenter i kommunen.” 

Et samarbejde, der giver mening  

I Vesthimmerlands Kommune er man også begejstret for det udvidede samarbejde med HimmerLand. 

”HimmerLand er med til at løfte en rigtig vigtig opgave vedrørende socialt ansvar ved at blive et virksomhedscenter. Både borgere og andre virksomheder vil kunne spejle sig i det eksempel, som HimmerLand sætter, og at der altså er mulighed for at få et arbejde også selvom man måske har nogle begrænsninger. Og det er vigtigt at have virksomheder, der er villige til at hjælpe med at løfte det sociale ansvar,” siger Tom Sørensen, der er Afdelingsleder i Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune.

Tom Sørensen glæder sig til at begynde samarbejdet med HimmerLand

Lige nu er der i alt 43 virksomheder med i samarbejdsaftalen i Vesthimmerlands Kommune, men Tom Sørensen er altid på udkig efter nye samarbejdsvirksomheder.  

”Virksomhedscentrene giver en tro på, at man faktisk godt kan komme i job uanset, hvad man nu måtte have af udfordringer. Derfor er vi er meget glade for at have nogle engagerede virksomheder, som vil deltage, og så er det jo også vigtigt at sige, at virksomhederne jo ofte ender med at finde nogle rigtige dygtige medarbejdere, som bare skal hjælpes lidt ekstra, så det er jo win-win,” siger Tom Sørensen.  

Er man nysgerrig på, hvordan man bliver virksomhedscenter, kan man læse mere her.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu