HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på 4 år

3. november 2023

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind på Lars Larsens Vej 1, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

HimmerLand-mere-end-fordobler-antal-ansatte

Nye hotelværelser, padelbaner, stor multihal, svanemærket og meget mere. HimmerLand er for alvor ved at etablere sig som et helårsresort, med en masse aktivitetsmuligheder men også med omtanke for miljøet.

Med de nye tilføjelser til oplevelsesmenuen, er der også sagt goddag til en masse nye kollegaer, og det er noget CEO i HimmerLand, Mette Ravn er glad for.

”Det er helt naturligt, med den udvikling vi har været igennem, at vi også med stor glæde har ansat flere medarbejdere til at løfte vores ambitioner. Vi har udvidet en del de sidste år, som jo både kræver ekstra hænder i forhold til rengøring og vedligeholdelse, men selvfølgelig også til driften og udviklingen af alle de aktiviteter, vi nu kan tilbyde,” siger Mette Ravn.

Selvom en fordobling af antal medarbejdere måske er positivt nok i sig selv, er det faktisk en anden ting, som Mette Ravn gerne vil fremhæve.

HimmerLand-mere-end-fordobler-antal-ansatteCEO i HimmerLand Mette Ravn er glad for
at nye arbejdspladser har set dagens lys i HimmerLand

“Det er altid rart at kunne være med til at skabe en positiv udvikling på arbejdsmarkedet, men jeg synes især det er skønt, at vi har oprettet mange helt nye stillinger, som vi ikke har haft før. Vi har for eksempel ansat en Director of Facility til at varetage driften på alle vores topmoderne bygninger, som kræver en detaljeret vedligeholdelse og styring. Vi har ansat vores egen Activity Manager, og derudover har vi også iværksat en stor sustainability-strategi, som vores Sustainability Coordinator har udviklet, hvilket blandt andet er derfor, vi kan kalde os svanemærket på hotel, konference og vores tre restauranter. Vores arbejde med ESG er noget, vi hele tiden udvikler på, og vi kan også mærke, at det er at parameter, som flere konferencegæster efterspørger, og på den måde har det skabt en naturlig stilling hos os.”

Nye stillinger er dog ikke helt ukendt i HimmerLand, hvor man siden september 2022 har arbejdet sammen med Vesthimmerlands Kommune om at hjælpe dem, der måske ikke har de bedste forudsætninger for at komme i arbejde, ud på arbejdsmarkedet. Det betyder, at der aktivt arbejdes på at finde stillinger, også selvom det er på få timer, for at hjælpe mennesker med at få en hverdag.

HimmerLand-mere-end-fordobler-antal-ansatteHimmerLand har siden 2020 udvidet med blandt andet: Multihal,
padelbaner, ny spa, stor luksusvilla, fodboldbane og meget mere

En glad borgmester

Det er ikke kun HimmerLands CEO, der er glad for den positive vækst. Også borgmester i Vesthimmerlands Kommune er glad for den positive tilgang i HimmerLand.

Arbejdspladser er en afgørende forudsætning for et Vesthimmerland i udvikling. Derfor er det også fantastisk for både HimmerLand og Vesthimmerland som helhed, at medarbejder-antallet er næsten fordoblet. Et velfungerende og attraktivt erhvervsliv med nye arbejdspladser er det vigtigste parameter, når det gælder bosætning, og her er det klart, at vores virksomheder i vækst gør en afgørende forskel,” siger Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og fortsætter:

I Vesthimmerland er vi i den gunstige situation, at flere virksomheder lige nu vokser i medarbejderantal og det potentiale er vi fuldt bevidste om, også fordi det er mange forskellige job, siger borgmester Per Bach Laursen og sender en anerkendelse afsted til HimmerLand; HimmerLand har især gjort en ekstraordinær indsats, når det gælder arbejdspladser til vores ukrainske flygtninge og nu herboende, og det er hævet over enhver tvivl, hvor afgørende det er og har været, siger Per Bach Laursen.

Fakta:

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu