HimmerLand Multihal åbner med stor fremvisning

17. august 2023

Over 300 gæster lagde torsdag den 17. august vejen forbi Lars Larsens Vej 1 til den officielle åbning af HimmerLand Multihal, som er resortets helt nye flagskibsudvidelse. Åbningen blev fejret med rundvisning i de nye faciliteter samt taler af CEO i HimmerLand Mette Ravn og Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group Jacob Brunsborg.

Til åbningen kl. 14 torsdag den 17. august blev den røde snor klippet, og de mange fremmødte gæster kunne med egne øjne opleve de nye rammer for første gang. Og man forstår godt hvorfor fremmødet til denne åbning var ekstra stort.

Top-moderne golfsimulator-studie, stor konferencesal, halfacilitet med mulighed for aktiviteter, stort fitnesscenter, et aktivitetstag med taghave og en masse mødelokaler. HimmerLand Multihal er ikke bare en hvilken som helst ny facilitet – der er tale om et helt nyt flagskib fyldt med muligheder, som de mere end 6.000m2 tilfører resortet i Gatten.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

CEO i HimmerLand Mette Ravn og Bestyrelsesformand
i Lars Larsen Group Jacob Brunsborg klipper den røde snor.

CEO i HimmerLand, Mette Ravn, var også mere end begejstret for endelig at kunne klippe den røde snor til HimmerLand Multihal.

”Åbningen af HimmerLand Multihal er prikken over i’et i vores transformation mod at blive et resort med verdensklasse golf, aktiviteter, udsøgt gastronomi, møde og konference-faciliteter, samt oplevelser for hele familien. Det er helt fantastisk, at så mange har lyst til at se vores nye flagskib, som vi også selv mener er blevet rigtig flot. Det er en åbning, vi har set meget frem til,” siger Mette Ravn.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

Sådan ser den nye HimmerLand Multihal ud – 6.205m2

”Vi åbner op for helt nye gæstesegmenter, hvor det nu også bliver et fokus for os at kunne tiltrække de helt store konferencer samt professionelle sportsklubber, der ønsker træningsophold, men som også gerne vil have mulighederne for at lave andre aktiviteter end deres vante sport. Her kan vi eksempelvis tilbyde teambuilding, lækker forplejning og meget mere.”

I ferieperioder vil det typisk være private gæster, der kan benytte HimmerLand Multihal til aktiviteter, og i hverdagen vil det mere være firmaer, konferencegæster, organisationer, foreninger og professionelle sportsklubber.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

De første gæster var meget begejstret for de nye faciliteter.

Fra nye faciliteter til nye kollegaer

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at HimmerLand det seneste år har udvidet i stor stil, og de nye tilføjelser har også resulteret i en voksende organisation.

”Nu er vi efterhånden ved at være i mål med de store udvidelser, og samtidig med, at vi har bygget dem, har vi løbende udvidet organisationen, så den passer til de opgaver, der nu ligger foran os. De er jo en del anderledes end de var for bare halvandet år siden, hvor vi ikke havde de samme muligheder,” siger Mette Ravn, og hentyder her til de mange udvidelser, der for alvor blev sat i gang i 2022, og som har betydet, at man har budt velkommen til en masse nye kollegaer.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

Multihallen er også udstyret med en golfsimulatorstudie med 6 simulatorer,
så der kan spilles golf hele året rundt.

”Det bliver rigtig godt, når vi kan begynde at lægge hele vores fokus på driften. Det har jo været en udfordring, at vi i længere perioder ikke har kunnet levere helt på det niveau, vi gerne vil, fordi resortet har været under ombygning. Det kan vi lige om lidt, og det bliver rigtig dejligt at kunne udleve vores strategi med et helt klart fokus.”

HimmerLand gik for alvor i gang med at eksekvere på den nye strategi i februar 2022, hvor første spadestik til resortets padelbaner samt 11-mands kunstgræs fodboldbane blev taget. Herefter fulgte åbningen af 26 nye hotelværelser, en luksuriøs konferencebolig Tee15, en eksklusiv spa- og wellnessafdeling, ny sportsbar med bowlingbaner og altså nu også HimmerLand Multihal.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

Over 300 var mødt op til den store åbning.

En stolt ejerfamilie

En anden, der også var meget begejstret for multihallens åbning, er Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

”Det var fantastisk at se så mange til åbningen af HimmerLand Multihal i dag. Multihallen startede som en sjov ide, men er endt med at blive kronen på værket. Det er fantastisk at opleve det færdige resultat og jeg er utrolig glad og stolt over, hvor langt vi er nået med HimmerLand på blot tre år.

HimmerLand-Multihal-åbner-med-stor-fremvisning

Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg sagde også et par til åbningen.

Både jeg og resten af min familie glæder os over at andre nu også kan opleve og nyde et fantastisk resort fyldt med aktiviteter for hele familien. Jeg glæder mig til fremtiden,” siger Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

De mange faciliteter i HimmerLand Multihal blev fremvist til den officielle åbning den 17. august, og fra den 1. september bliver den taget i brug.

Fakta om HimmerLand Multihal:

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu