HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

2. marts 2021

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.   

Nyheder-HimmerLand-renoverer-og-genåbner-golfshoppen 

250 m2 fornyet golfinspiration til de hungrende golfspillere rundt om i landet er en realitet på Lars Larsens Vej 1, når HimmerLand Golfshop genåbner efter en omfattende renovering.  

Der er altså rig mulighed for både at få opdateret sit golfudstyr og samtidig spare en mønt eller to, når butikken genåbner fredag den 5. marts kl. 12 med gode åbningstilbud.  

”Jeg er virkelig spændt på at se reaktionerne på butikken. Vi har lagt rigtig meget arbejde i at gøre den så lækker som overhovedet muligt, så det bliver en fed oplevelse, når man handler i HimmerLand Golfshop,” siger Butikschef Jonas Tersgov og fortsætter: 

”Vi får to ny kasseområder, så vi har et bedre overblik over butikken, som er indrettet meget mere overskueligt end tidligere. Derudover har vi fået nye gulve, lækre produktområder og generelt en helt ny og inspirerende profil, som spiller rigtig godt sammen med de renoveringer, vi laver andre steder i huset.” 

Der er også nyt på produktfronten. For udover at opdatere på de fysiske rammer, har HimmerLand Golfshop valgt at investere i hele tre nye mærker – nemlig Puma, Peak Performance og Sketchers.   

Kan man ikke vente til fredag, er der altid rig mulighed for at finde inspiration til golfrunden på HimmerLandGolfshop.eu.  

En butik, der matcher ambitionerne 

Renoveringen af butikken betyder meget for Golf Direktør Thomas Nielsen, da det siger noget om HimmerLands golfambitioner.  

”Først og fremmest skal Jonas virkelig roses for det arbejde han har lagt for dagen i butikken. Det er fedt at se så passionerede kolleger gøre alt, hvad de kan for at levere det allerbedste for vores gæster,” siger Thomas Nielsen og fortsætter: 

”Og så ser jeg frem til en ny golfsæson i HimmerLand, hvor vi ikke har ligget på den lade sige, for at sige det mildt. Vores 6-huls Academy Course åbner, vi renoverer mange af vores tee-steder, vi har ansat Majken Larsen som Golfpro, så vi har et stærkt team, der er helt klar til en ny sæson, og så har vi jo vores fantastiske greenkeepere, som hver dag leverer baner i verdensklasse. Nu glæder vi os bare til der igen er gæster i HimmerLand” 

Nyheder-HimmerLand-renoverer-og-genåbner-golfshoppen 

Butikschef Jonas Tersgov pakker de nye produkter ud

Der er altså meget at se frem til i 2021 i HimmerLand, hvor også både receptionen, restauranterne og hotellet generelt er midt i omfattende renoveringer.  

Inden åbningen på fredag fortsætter arbejdet dog lidt endnu med at gøre butikken helt klar til de forårsklare golfentusiaster.  

Vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer vedr. Covid-19 og opfordrer til at man holder behørig afstand, så alle kan få en tryg oplevelse.    

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu