HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

20. januar 2022

Til sommer står HimmerLands nye sportsanlæg på 20.000 m2 med 9-mands kunstgræs-fodboldbane, 6 padeltennis-baner, indendørs multibane og tennisbane klar til at modtage resortets mange gæster og husejere. Hovedentreprenør på projektet er Erhverv og bolig byg A/S fra Randers.

HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

Golf og spa har længe været de primære trækplastre i HimmerLand, men fra sommeren 2022 bliver der tilføjet endnu mere til oplevelsesmenuen, når resortets nye sportsanlæg står klar – og så er det endda kun begyndelsen.

HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

Sådan ser grunden ud nu, men inden for 14 dage går byggeriet i gang

”Vi er godt i gang med vores mål om at lave HimmerLand til en helårsdestination for hele familien, og vores nye sportsanlæg er et kæmpe skridt i den retning. Vi får nogle lækre aktivitetsfaciliteter, som kan bruges året rundt, og som måske kan lokke nogle nye og spændende gæste-segmenter til HimmerLand – der er jo snart ikke det, vi ikke tilbyder,” siger Mette Ravn.

HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

Før var området afsat til HimmerLands greenkeepergård.

Sportsanlægget er nemlig ikke det eneste, der er på bedding på Lars Larsens Vej for tiden. Ny og fordoblet spa-afdeling, 26 nye hotelværelser og en multihal er alt sammen planlagt til at stå klar i henholdsvis sommeren 2022, efteråret 2022 og foråret 2023.

”Jeg glæder mig til, at vi kan slå dørene op for nye sportstrends og byde velkommen til endnu flere aktiviteter i HimmerLand,” siger Mette Ravn.

Til stor glæde for hele familien

Der er også stor glæde at spore hos husejer Kathrina Bachmann, der sammen med sin mand og parrets to børn, har ejet ét af resortets omkring 330 feriehuse i fem år.

”Det er jo et kæmpe plus, at der nu kommer endnu flere aktiviteter til HimmerLands i forvejen brede vifte af muligheder. Vi glæder os i hvert fald helt vildt,” siger Kathrina Bachmann, og tilføjer:

”I vores familie er vi lidt delt op i forhold til golf, så det at der tænkes hele familien ind i de nye planer betyder rigtig meget – og så er det jo fedt, at der kommer aktiviteter, hvor vi alle kan spille sammen – personligt glæder jeg mig til at prøve padeltennis, som jeg har hørt rigtig meget godt om.”

HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

Sådan fordeler de omkring 20.000 m2 sig

For selvom HimmerLand er en oplagt destination for kæresteparret, børnefamilien og golfentusiaster, har flere virksomheder de seneste år også fået øjnene op for resortet på Lars Larsens Vej i Gatten.

”Vi lever af at skabe gode oplevelser for alle vores gæster, og vi har længe kigget på, hvordan vi kunne gøre HimmerLand mere interessant for virksomheder, der søger teambuilding-muligheder eller fodboldklubber, der ønsker træningsfaciliteter, og det hjælper vores nye sportsanlæg os med at opnå,” siger Helle Thomasberg, og fortsætter:

”Jeg glæder mig til, sammen med resten af teamet og skabe nogle gode oplevelser og aktiviteter i HimmerLand – og så går der jo ikke længe før både vores multihal, nye spa-afdeling og hotelfløj står klar, så man kan godt begynde at booke,” siger den ivrige Salgs- og marketingchef.

Spadestikket er lige om hjørnet

Administrerende Direktør, Jacob Riis Sørensen i Erhverv og bolig byg A/S, som er hovedentreprenør på sportsanlægget, tilslutter sig koret af ivrige sjæle, der er spændte på at komme i gang.

”Vi regner med at begynde inden for 14 dage, og så skulle vi gerne stå klar med et færdigt projekt omkring juli, så HimmerLands gæster kan nyde de nye faciliteter i sommerferien,” siger Jacob Riis Sørensen og fortsætter:

HimmerLand udvider med stort sportsanlæg

Projektchef Per (th) sammen med hovedentreprenør
Erhverv og bolig byg A/S (Tv) og tegnestue Wullum Pasgaard A/S (midt)

”Vi er glade for at være med på HimmerLands udviklingsrejse, og vi ser også os selv som et godt match, da vi før har haft lignende projekter, og kommer med stor ekspertise, så vi sammen får lavet det bedste resultat.”

Til at holde sportsanlægget kørende etableres der 582m2 solceller på taget af de to haller, der huser padeltennis og multibane, som tilsammen kan producere op mod 120.000 kWh om året. Produceres der for meget el, bliver det overskydende sendt videre til hotellet.

Fakta om sportsanlægget:

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu