HimmerLand udvider og åbner ny hotelfløj med 26 nye værelser, suiter og mødefaciliteter

7. oktober 2022

HimmerLand kunne i dag åbne sin nye hotelfløj med 26 nye værelser inklusive suiter og mødefaciliteter til stor glæde for de fremmødte gæster og presse. Åbningen af den nye hotelfløj blev officiel, da HimmerLands CEO, Mette Ravn, kunne klippe den røde snor til de nye værelser.  

Nyheder-HimmerLand-udvider-og-åbner-ny-hotelfløj-med-6-nye-værelser-suiter-og-mødefaciliteter

Fra i dag kan HimmerLands gæster nu vælge mellem endnu flere værelser, når det næste ophold, eller den næste konference skal bookes, da resortet kunne åbne 26 nye værelser og på den måde gå fra 60 til 86 værelser.   

Første spadestik blev taget i september 2021, og nu er hotelfløjen endelig klar til brug, og det glæder HimmerLands CEO Mette Ravn.  

”Vores nuværende værelser er ofte udsolgte, og vi har brug for flere værelser og mødefaciliteter for, at vi kan få endnu flere glade gæster i HimmerLand. Åbningen af de 26 nye værelser underbygger samtidig vores transformation til et helhjertet resort, hvor vores gæster kan bo året rundt,” siger Mette Ravn og fortsætter: 

”Jeg er glad for så mange valgte at lægge vejen forbi til åbningen i dag, vi har jo gang i mange byggeprojekter, så det er dejligt at se, der er interesse for vores resort. Det næste vi, inden for kort tid, kan præsentere, er blandt andet padelbaner,” siger Mette Ravn. 

Nyheder-HimmerLand-udvider-og-åbner-ny-hotelfløj-med-6-nye-værelser-suiter-og-mødefaciliteter

HimmerLands CEO holdte tale for de fremmødte gæster til åbningen,
hvorefter de blev vist rundt på de nye værelser

Udover hotelfløjen kan HimmerLand nemlig senere på året præsentere et stort sportsanlæg, som udover padelbaner også kommer til at indeholde in 9-mands kunstgræs fodboldbane og en tennisbane. Til næste år åbner HimmerLand Multihal med halfaciliteter, fitness og indendørs golfsimulatorer.  

En gennemgående stil 

HimmerLands Hotelchef Jane Andersen er også begejstret for tilføjelsen af de nye hotelværelser. 

”Med de nye værelser synes jeg, vi sætter en høj standard for, hvad vi mener er en kvalitetsoplevelse. De smukkeste farver, lækre møbler og en indretning, som inspirerer. Vi har bygget seks af værelserne som deciderede suiter med egen terrasse, egen stue, og en fantastisk udsigt til de af vores gæster, der efterspørger noget ekstra, og det kan vi give dem nu,” siger Jane Andersen og fortsætter: 

“Jeg tror, at vores gæster vil sig wow. Dernæst tror jeg, de vil bemærke hvordan det føles rart og lækkert at bevæge sig rundt – ikke kun på de nye værelser – men på hele resortet fordi vi arbejder så hårdt på at sikre, at uanset om du er i vores spa eller i en af vores restauranter, så oplever du genkendeligheden i vores farver, materialevalg og den helt unikke stemning, vi har her i HimmerLand.”

Nyheder-HimmerLand-udvider-og-åbner-ny-hotelfløj-med-6-nye-værelser-suiter-og-mødefaciliteter

Sådan ser et af de nye familieværelser ud,
som består af et værelse med dobbeltseng, barområde,
egen balkon, eget bad og toilet, loungesæt, arbejdsstation
med skrivebord samt ekstra sovepladser på hems

Fakta om Den nye hotelfløj: 

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu