HimmerLands nye padelbaner åbnede med stor padelturnering for fremmødte gæster

12. november 2022

Lørdag den 12. november kl. 10 kunne CEO i HimmerLand, Mette Ravn, klippe den røde snor til HimmerLands nye padelfaciliteter. Den officielle åbning blev fejret med stor padelturnering, tale og lidt godt til ganen for de fremmødte gæster.

HimmerLand-padelbaner-åbner

Golf og spa har længe været de primære trækplastre på Lars Larsens Vej 1, men i dag kunne CEO i HimmerLand endelig klippe den røde snor til en helt ny aktivitet i HimmerLand.

”Det var en stor forløsning endelig at kunne åbne for HimmerLand Sport & Padel, da vi nu for alvor begynder at kunne tilbyde aktiviteter hele året rundt. Golf og spa er selvfølgelig stadig det mange kender os for, men alle vores nye investeringer har til formål at kunne tilbyde endnu mere hele året rundt,” siger CEO i HimmerLand Mette Ravn og fortsætter:

HimmerLand-Sport-&-Padel

Sådan ser det nye HimmerLand Sport & Padel ud.

”Her er padel jo en rigtig god aktivitet at få på oplevelsesprogrammet, da den appellerer rigtig bredt, hvilket jo også er derfor sporten er blevet så populær, og det kunne vi også mærke til åbningen i dag. Tidligere på året kunne vi åbne vores 26 nye hotelværelser og næste år åbner HimmerLand Multihal, så det er dejligt, at vi begynder at blive det resort, vi har ambitioner om at være.”

Udover både indendørs og udendørs padelbaner har HimmerLand også tilføjet en udendørs kunstgræs fodboldbane, udendørs tennisbane og en streetfodboldbane – alle faciliteterne ligger på et 20.000m2 stort område, hvor HimmerLands gamle greenkeepergård lå, og har fået navnet HimmerLand Sport & Padel.

Aktiviteter for alle

Til åbningen i dag var der arrangeret stor padelturnering for fremmødte gæster.

En af dem, der var kommet til åbningen, var Jesper Kassow fra Nibe. Ligesom mange af de andre fremmødte gæster på dagen, var Jesper kommet for at prøve de nye baner i HimmerLand.

HimmerLand-padelbaner-åbner

Jesper fra Nibe var begejstret for åbningen af HimmerLand Sport & Padel.

”Jeg synes det er rigtig fedt at kunne spille padel HimmerLand nu, det er nogle lækre baner med dejligt højt til loftet, de har fået stablet på benene her, dem glæder jeg mig til at bruge,” siger Jesper Kassow og sætter lidt ord på sportens popularitet:

”Jeg tror padel er blevet populær, fordi sporten er nem at gå til, så der er rigtig mange, der kan være med. Jeg har selv spillet i et par nu, og blev hurtigt vild med det, så det er jo skønt, at vi også kan spille i HimmerLand nu.”

For at fejre åbningen havde gæster mulighed for at prøve en såkaldt Americano-turnering, hvor man skifter holdkammerat, og til sidst kåres en samlet vinder.

HimmerLand-padelbaner-åbner

Der var godt gang i alle de 8 indendørs padelbaner.

Mange muligheder

HimmerLands Salg- og Marketingchef glæder sig også over tilføjelsen af de nye aktiviteter.

”Vi lever af at skabe gode oplevelser for alle vores gæster, og vi har længe kigget på, hvordan vi kunne gøre HimmerLand mere interessant for virksomheder, der søger teambuilding-muligheder og par, vennegrupper og familier, der måske gerne vil dyrke aktivitet sammen,” siger Helle Thomasberg, og fortsætter:

Salg-og-Marketingchef-i-HimmerLand-Helle-Thomasberg

Det var en glad Salg- og Marketingchef, der kunne byde
velkommen til en helt ny aktivitet i HimmerLand.

”Jeg glæder mig til, sammen med resten af teamet at skabe nogle gode oplevelser og aktiviteter i HimmerLand – og så går der jo ikke længe før vores nye multihal også står klar med halfaciliteter, golfsimulatorer og meget mere, så man kan godt begynde at booke,” siger den ivrige Salg- og Marketingchef.

Til at holde HimmerLand Sport & Padel kørende er der etableret 582m2 solceller på taget af de to haller, som tilsammen kan producere op mod 120.000 kWh om året. Produceres der for meget el, bliver det overskydende sendt videre til resortets varmepumper.

Fakta om HimmerLand Sport & Padel:
cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu