HimmerLands receptionistelev Helene Nolsøe modtager Dansk Arbejdsgiverforeningens Uddannelsespris og et dertilhørende legat på 25.000 kr.

18. november 2022

Mandag d. 3. oktober tog Helene Nolsøe, som er receptionistelev i HimmerLand, til København for at få udleveret DA’s Uddannelsespris 2022. Med denne pris får Helene muligheden for at bygge videre på sin karriere, da der medfølger et legat på 25.000 kr., som hun vil bruge på et udlandsophold.  

Det kan være svært at vælge sin fremtid, og for mange unge mennesker er der næsten for mange valg, når karriestien skal lægges. Men når man først finder sin plads i livet, har ting det med at gå op i en højere enhed. Og for HimmerLands receptionistelev Helene Nolsøe er der ingen undtagelse.  

Med både en førsteplads til DM i skills og nu Arbejdsgiverforeningens Uddannelsespris, er der lagt et godt fundament for Helenes videre færd. 

”Jeg er virkelig stolt over at modtage denne pris og ekstremt taknemmelig for den støtte og rådgivning jeg har fået fra mine kollegaer i HimmerLand. Min chef har haft meget stor tillid til mig, hvilket jeg har taget til mig og benyttet mig af. Personalet er kernen af det hele, især i receptionen. De er ikke kun mine kollegaer, men også mine nærmeste venner. Jeg vil faktisk mene at HimmerLand er den største grund til, at jeg befinder mig netop hvor jeg gør nu,” fortæller Helene Nolsøe. 

Helene og HimmerLand lærte hinanden at kende allerede i efterårsferien 2020, da Helene var i praktik under sit grundforløb og der var fra start en god relation. 

”Jeg forelskede mig i stedet og menneskerne med det samme, så da HimmerLand søgte en elev vidste jeg, at jeg skulle lægge billet ind netop her,” siger Helene og fortsætter: 

”Jeg havde allerede på det tidspunkt et indtryk af, at alle var lige og at man kunne være sig selv. HimmerLand har mange elever og lægger meget vægt på at uddanne nye folk i branchen.” 

Af prisvindende karakter 

Jane Andersen, der er Hotelchef i HimmerLand så fra start en særlig glød i Helene og det var tydeligt for Jane Andersen, at Helene havde store mål og ambitioner med sin tid som elev i HimmerLand.  

Jane Andersen er spændt på, hvad fremtiden bringer for Helene og
glæder sig til, at byde flere elever velkommen i HimmerLand

”Helene er jo ikke just en pige af stor statur, men stille og roligt begyndte hun at sætte aftryk på kollegaer og gæster. Hun har en vis seriøsitet over sig og er velovervejet og præcis i sin formidling. Og så er det jo tydeligt, at Helene kommer ud af en dedikeret ishockey familie, hvor man altid spiller på de chancer man får,” siger Jane Andersen. 

Og det kan man i særdeleshed sige, at Helene har gjort, idet hun har fået flere udmærkelser gennem sit studie. Tidligere på året var Helene nemlig også med i DM i skills 2022, hvor hun kunne tage en guldmedalje med hjem. 

”I HimmerLand sætter vi fagligheden højt og vi er en branche som rummer rigtig mange, fordi vi er en stor organisation med forskellige karriemuligheder. Og netop derfor er det også vigtigt for os at tage det her sociale ansvar over for unge mennesker, der måske ikke har lyst til at gå gymnasievejen,” siger Jane Andersen. 

Skulle man være interesseret i en elevplads i HimmerLand er man altid velkommen til at sende en ansøgning til job@himmerland.eu. 

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu