Hvordan sælger man et sted, der snart kan det hele? Tag med HimmerLands nye Salg- og Marketingchef Helle Thomasberg rundt til resortets mange byggeprojekter

8. juni 2022

Der er fart på i HimmerLand, som både har iværksat en stor udvidelse af aktiviteter samtidig med at den interne struktur har fået en overhaling – alt sammen for at gøre HimmerLand klar til en fremtid som helårsresort – Helle Thomasberg, står nu i spidsen for HimmerLands ansigt udadtil.

Vi har taget Helle Thomasberg med på en tur rundt til HimmerLands mange byggerier, som for tiden har forvandlet resortet på Lars Larsens Vej til én stor sandkasse. Overalt vi går, møder vi håndværkere, lastbiler og betonblandere, som var det Rom, der skulle bygges på én dag.

HimmerLand er nemlig i gang med en transformation, der skal gøre resortet attraktivt hele året rundt. Begejstringen for de mange udvidelser er da også svær at skjule for den nytiltrådte Salg- og Marketingchef Helle Thomasberg, da vi møder hende ved HimmerLand Sport og Padel, hvor rundvisningen starter.

HimmerLand-Nyheder-Hvordan-sælger-man-et-sted-der-snart-kan-det-hele

HimmerLand Sport og Padel er et område på 20.000m2.
Her vil der både være indendørs og udendørs padeltennis,
almindelig tennis, 9-mands fodboldbane og en indendørs multibane.

”Der er rigtig mange, der kender HimmerLand som et sted med golf og spa, men da vi fik vores nye navn (HimmerLand og ikke Himmerland Golf og Spa) var det med en klar ambition om, at vi skulle kunne tilbyde endnu mere og tilbyde noget hele året rundt. Det hjælper vores nye udvidelser os med at opnå,” siger Helle Thomasberg og fortsætter:

”Personligt forestiller jeg mig et sted, hvor man som gæst bliver glad af at opleve det varierende liv, som HimmerLand kommer til at rumme. Golfspillere, der er på vej på banen, kæresteparret, som er ved at tjekke ind til hyggeweekend, businessgæster, der er på vej til konference eller vores husejere og deres familier, som er på vej til padel-banerne – HimmerLand bliver stedet, der kan det hele, og det er jeg sikker på, smitter af på vores gæsters oplevelser – og den fortælling skal vi jo gerne ud med til endnu flere.”

HimmerLand-Nyheder-Hvordan-sælger-man-et-sted-der-snart-kan-det-hele

Naturen er noget helt særligt i HimmerLand

Mindeværdige oplevelser, der kan mærkes

Om ambitionerne bliver indfriet, er svært at sige før de nye bygninger står klar, men der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til at brede kendskabet om resortet ud til de rigtige modtagere.

”Vi vil gerne fortælle om alt det, I kan opleve i HimmerLand, og her er det jo vores opgave, at formidle alt det, som alle os, der kender HimmerLand i forvejen, godt ved – nemlig at vi er stedet, hvor man tager hen, hvis man gerne vil have mindeværdige oplevelser, som kan mærkes og huskes,” siger Helle Thomasberg og fortsætter:

HimmerLand-Nyheder-Hvordan-sælger-man-et-sted-der-snart-kan-det-hele

Man får straks lyst til at tage billeder af udsigten fra de nye hotelværelser.

”Før vi kan nå derhen, er det vigtigt at analysere markedet og undersøge, hvilke målgrupper og personas, der passer til HimmerLand, så det arbejder vi rigtig meget med for tiden, så vi kan ramme de rigtige personer ved hjælp af de rigtige kanaler. Det har stor betydning for os at sigte på den rigtige målgruppe via forskellige medier og kanaler – så vi kan få HimmerLand til at summe af liv. Nu glæder vi os bare til at komme i gang, og til vi kan åbne alle vores nye udvidelser.

HimmerLand-Nyheder-Hvordan-sælger-man-et-sted-der-snart-kan-det-hele

Fundamentet til HimmerLand Multihal er godt på vej
– byggeriet forventes at stå klar til april 2023. HimmerLand Multihal bliver 6.502m2 og
kommer til at indeholde både hal, fitness, golfsimulatorer samt mødelokaler.

Det første byggeri, der står til at åbne, er HimmerLand Spa, der slår dørene op den 20. juni 2022. Herefter vil HimmerLand Sport og Padel åbne til september efterfulgt af den nye hotelfløj med 26 nye værelser omkring uge 39. Til april 2023 vil HimmerLand Multihal stå klar, hvilket sætter et punktum for HimmerLands udvidelser – i hvert fald for nu.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu