International kunstner sætter prikken over i’et i HimmerLand

4. oktober 2023

I dag har Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, afsløret den helt nye udsmykning, som skal pryde HimmerLands nye ankomstområde. Det er den franske konceptkunstner Bernar Venet, som står bag det over 4 meter høje værk i stål, som markerer prikken over i’et for HimmerLands udvidelser.  

Nye hotelværelser, padelbaner, privat luksusbolig, multihal med plads til store konferencer og koncerter og meget mere har været på udvidelsesprogrammet siden Lars Larsen Group, der ejer HimmerLand, tilbage i 2020 annoncerede en betydelig vækststrategi for resortet, der ligger mellem Aarhus og Aalborg.

HimmerLand

Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group overser installationen af den nye skulptur.

En strategi som nu markerer sin foreløbige afslutning med et internationalt præg i form af en skulptur af franske Bernar Venet, som har haft værker udstillet foran både Versailles i Frankrig, ved Guggenheim i New York og altså nu til offentligt skue i HimmerLand.

Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group og HimmerLand, Jacob Brunsborg, er derfor glad for at kunne markere HimmerLands milepæl med en ny skulptur til rundkørslen ind til resortet.

”Jeg er meget glad for at kunne afsløre prikken over i’et i HimmerLands store udvikling med den nye skulptur til rundkørslen. Min og min families drøm med HimmerLand er nu for alvor blevet til virkelighed, og vi er så glade for og stolte over, at de tanker vi begyndte med, nu er ved at være helt på plads. HimmerLand har en speciel plads i hjertet for mig og min familie, og derfor betyder det rigtig meget for os, at vi med den nye skulptur, også markerer en stor milepæl for hele HimmerLand.”

HimmerLand

Der var en tilfreds CEO, Mette Ravn og Bestyrelsesformand, Jacob Brunsborg.

Mere på vej

CEO i HimmerLand, Mette Ravn, var også med til afsløringen af den nye skulptur.

”Det er dejligt, at vores ejerfamilie er villig til at tænke på alle detaljer ved vores skønne resort. Det fungerer rigtig godt, at vores rundkørsel er blevet udsmykket med den flotte skulptur af Bernar Venet, som passer rigtig godt med resten af resortet. Allerede fra ankomsten til resortet bliver man nu mødt af noget helt unikt, hvilket går rigtig godt i spænd med, hvad man kan forvente af sit ophold i HimmerLand.”

Selvom Bernar Venets skulptur er med til at markere prikken over i’et i HimmerLands ambitionsrejse, er der som bekendt flere bogstaver i alfabetet. I efteråret 2023 påbegyndes således udvidelsen af værelseskapaciteten med 20 nye værelser, som bringer HimmerLand op på 106 værelser i alt med 322 sovepladser.

HimmerLand

Skulpturen, der hedder 240,5° ARC x 6, kom fra København på specialtransport.

Om kunstneren

Den franske konceptkunstner Bernar Venet er særligt kendt for sine metalskulpturer baseret på matematiske undersøgelser og videnskabelig præcision. Venet er den mest internationalt udstillede franske kunstner og har haft intet mindre end tredive offentlige skulpturudstillinger. I 2012 modtog Bernar Venet The International Sculpture Center i New Yorks livsvarige hædersydelse for sit bidrag til skulpturfeltet.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu