Jobmesse i HimmerLand var en succes

5. februar 2023

Over 100 personer var søndag eftermiddag forbi HimmerLand for at høre nærmere om elevpladser og ledige stillinger på resortet på Lars Larsens Vej 1. Nu venter en travl uge med samtaler for HR Business Partner Pia Søgaard. 

HimmerLands gæster er normalt ude efter lækker gastronomi, til konference eller på spaophold, men søndag eftermiddag mellem 14-16 var der også gæster, som kom af en helt anden årsag.

For anden gang i historien kunne HR Business Partner Pia Søgaard, og godt 14 kollegaer fra HimmerLands mange forskellige områder, nemlig slå dørene op til jobmesse i HimmerLand.

HimmerLand-jobmesse

HR Business Partner i HimmerLand Pia Søgaard gør klar til jobmesse.

”Sikke en succes. Jeg har svært ved at få armene ned over, at vi kan tiltrække så stor en nysgerrighed på et job i HimmerLand – jeg tror der har været over 100 forbi for at høre nærmere om vores forskellige stillinger,” siger Pia Søgaard og fortsætter:

”Jeg har mødt rigtig mange gode kandidater, og det er også det, jeg hører fra mine kollegaer. Og selvom det ikke er alle, vi kan tilbyde et job her og nu, så kan det være, der er en plads til dem, i takt med at flere af vores udvidelser åbner. Nu glæder jeg mig til at nærstudere alle ansøgningerne.

HimmerLand-jobmesse

Over 100 lagde søndag vejen forbi HimmerLand.

Sidste år afholdt HimmerLand for første gang jobmesse, hvilket blev taget rigtig godt imod. Så godt at det er blevet besluttet, at jobmessen skal komme igen hvert år første søndag i februar.

En anderledes jobsamtale

En af dem, der var nysgerrig på et arbejde i HimmerLand, er Katrine Pedersen. Hun havde taget turen fra Fjerritslev.

HimmerLand-jobmesse

Katrine Pedersen var kørt fra Fjerritslev
for at høre nærmere om de forskellige stillinger.

”Jeg så opslaget på LinkedIn om jobmessen, og tænkte, at det lød spændende. Det er lidt mere afslappet, og man får mulighed for at se stedet på en anden måde, end hvis man var til en almindelig samtale,” siger Katrine Pedersen og fortsætter:

”Jeg kom her en del som barn, og man kan jo roligt sige, at der er sket en hel masse siden. Det er en spændende udvikling HimmerLand er på, og jeg er da også nysgerrig på, om der er nogle stillinger, hvor der kan være et match.”

HimmerLand-jobmesse

TV 2 Nord var også forbi for at dække den store interesse.

HR Business Partner Pia Søgaard regner med, at der vil blive lavet 30 jobs på baggrund af søndagens jobmesse.

Et godt initiativ

Tom Sørensen, der er Afdelingsleder for Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltning i Vesthimmerlands Kommune er også begejstret for jobmessen.

HimmerLand-Jobmesse

Afdelingsleder for Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltning
i Vesthimmerlands Kommune Tom Sørensen.

”Jeg synes, at det giver et godt billede af HimmerLand, og den energi, de arbejder med. De sætter sig ikke, og venter på kandidaterne, de gør rent faktisk noget aktivt ud af det, og så synes jeg det er dejligt at se, at jobmessen kommer igen næste år, siger Tom Sørensen og fortsætter:

”Jobmessen er jo også en rigtig god og afslappet måde at møde hinanden på, og hvem ved, måske der også kan laves jobs, som ikke nødvendigvis var skrevet på forhånd.”

HimmerLand-jobmesse

Medarbejdere fra flere områder stod klar til at modtage de mange ansøgere.

Siden 2020 er udviklingen i HimmerLand gået rigtig stærkt, og sidste år kunne nogle af resortets nye tilføjelser således åbne – nemlig 26 nye hotelværelser og et 20.000m2 stort sportsområde med padelbaner både inde og ude, kunstgræs fodboldbane, tennis og en streetbane.

I 2023 bliver HimmerLands nye multihal færdig, ligesom ekstra parkeringspladser, et privat feriehus til grupper m.m. og nye bowlingfaciliteter.

Var du forhindret i at komme til jobmessen, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@himmerland.eu. 

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu