HimmerLand Multihal når stor milepæl: Kom med til rejsegilde på HimmerLands nye store byggeri

18. november 2022

Fredag den 18. november kl. 12 var der rejsegilde på HimmerLand Multihal. Her kunne gæster få et indblik i de nye faciliteter, der blandt andet kommer til at tilbyde fitnesscenter, mødelokaler, golfsimulatorer, aktivitetsbane på taget og meget mere. HimmerLand Multihal står klar til sommer 2023.

Du kan gå på taget, træne i fitness, holde møder, spille håndbold, komme til koncert og messer og spille golf året rundt. Der er næsten ikke det, du ikke kan i HimmerLand Multihal, når den åbner til sommer 2023. 

En, der næsten ikke kan vente med at klippe den røde snor, er CEO i HimmerLand Mette Ravn.  

”Jeg glæder mig rigtig meget til at se vores gæster gå på taget af multihallen, for det er jo helt unikt. Her kan vores gæster få en fantastisk udsigt over Sjørup Sø og HimmerLand. Og så bliver det jo dejligt at kunne tilbyde vores gæster et fitnesscenter igen,” siger Mette Ravn og fortsætter: 

”I sidste uge kunne vi åbne for vores nye padelbaner, så det er jo skønt at vores mange store byggerier, begynder at blive færdige. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi roder lidt for tiden. Nu begynder vi så småt at kunne skimte et helhjertet resort i horisonten, som kan tilbyde noget hele året, og det glæder jeg mig rigtig meget til.” 

CEO i HimmerLand Mette Ravn holdt tale for håndværkere,
samarbejdspartnere og fremmødte gæster

HimmerLand Multihal kommer til at have fitnesscenter, halfacilitet med omklædningsrum, golfsimulatorer, aktivitetsbane og taghave på taget, mødelokaler og loungeområder.  

Til at overvære rejsegildet var der både håndværkere, samarbejdspartnere og gæster. Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen samt Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg var også til stede.  

Spændende fremtid 

Salg- og Marketingchef, i HimmerLand, Helle Thomasberg er også svært begejstret for de mange nye kvadratmeter.  

”Vi mangler i den grad muligheden for at kunne tilbyde de helt store indendørs events, og her bliver vores nye multihal en rigtig god tilføjelse. Det er dejligt med efterspørgsel, og at vi er attraktive for de helt store selskaber, så jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dem med en god oplevelse i HimmerLand,” siger Helle Thomasberg og fortsætter: 

”Jeg er spændt på de mange nye gæstetyper, vi kommer til at få i fremtiden – der sker alligevel en del i HimmerLand med de mange nye tilføjelser, så jeg ser frem til at arbejde med vores forskellige touchpoints for at gøre gæsterejsen endnu bedre.”  

Salg- og Marketingchef Helle Thomasberg byder gæster velkommen

I 2020 blev der for alvor trygget på ambitionsspeederen i HimmerLand, hvor man gik væk fra det gamle navn Himmerland Golf & Spa Resort til bare at hedde HimmerLand netop for at understrege, at resortet nu vil fokusere mere på at blive et helhjertet resort, der kan tilbyde noget hele året rundt.  

Et byggeri med fokus på detaljen 

Med en tagkonstruktion, hvor man kan gå hele vejen op fra gadeniveau, er der tænkt over tingene ved HimmerLand Multihal. Derudover er der indtænkt en helhedsplan, som skal binde de mange nye byggerier sammen. Manden, der skal have overblikket, er Projektchef Per Hovgaard Kragh, der har rigeligt at se til for tiden. 

”Vi kommer til at lave stisystemer, som binder resortet endnu mere sammen, og så bliver vejen ved resortet til en stillevej, så vi får skabt et behageligt område, når gæsterne skal bevæge sig fra multihallen til padelbanerne og resten af resortet,” siger Per Hovgaard Kragh og fortsætter: 

”Lige nu skrider multihallen planmæssigt frem, og vi er ved at gøre klar til at lægge tag på selve hallen. Om 14 dage er vi klar til alle de tekniske installationer. Nu begynder alle vores projekter så småt at ligne noget, og jeg glæder mig rigtig meget til at se alle vores visioner blive helt færdige.”  

De mange nye tilføjelser i HimmerLand kræver også, at der er styr på logistikken bag. Derfor er der lavet en helhedsplan for resortet, som tæller stisystemer og ekstra parkeringspladser, som skal gøre det endnu nemmere at være i HimmerLand. 

Traditionen tro skulle bygningen indvies med en flaske champagne

Fakta om HimmerLand Multihal: 

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu