Toppen af dansk gastronomi var samlet i HimmerLand, “Vi er stolte af at være nomineret med nogle af landets bedste restauranter”

31. oktober 2022

Søndag den 30. oktober var HimmerLand vært for Den Danske Spiseguides årlige gallamiddag, hvor priser blev uddelt til toppen af den danske madscene.

Nyheder-HimmerLand-toppen-af-dansk-gastronomi-var-samlet-i-HimmerLand-Vi-er-stolte-af-at-være-nomineret-med-nogle-af-landets-bedste-restauranter

HimmerLands fine dining restaurant HimmerRiget var til årets galla nomineret i fem kategorier, og selvom det kun blev til én pris, har Køkkenchef i HimmerRiget Mads Kongsgaard lutter positive ting at sige om aftenens prisuddeling.  

”Vi er stolte af at være nomineret sammen med nogle af landets bedste restauranter. Det viser, at vi er på rette vej, og selvom vi måtte nøjes med prisen for årets kaviar-anretning, er der utrolig meget, vi kan være stolte af,” siger Køkkenchef i HimmerRiget Mads Kongsgaard og fortsætter: 

”Vi har jo kun været åbent i halvandet år, så det at vi allerede kan være med helt fremme, er vi utrolig glade for, og så har det jo været en fed aften at få lov til at stå for, hvor en masse passionerede kollegaer, har været med til at levere en flot ramme til årets galla.” 

Noma, Søllerød Kro, Alchemist og Geranium var blot nogle af de restauranter, der ligesom HimmerRiget, var nomineret til årets gallamiddag i Den Danske Spiseguide.  

Flotte nomineringer 

Kategorierne, som HimmerRiget var nomineret i, var: Årets Sommelier ved Mathias Bang Andersen, Årets Dessert, Årets Fine Wine Selection, Årets Caviar-anretning og hovedprisen Årets Restaurant. 

Restaurantchef i HimmerRiget, Mathias Bang Andersen, er også glad for aftenens forløb, selvom det ikke havde skadet at vinde en pris mere.  

”Vi kan ikke rigtig klage over ikke at vinde mere, når vi er oppe i det her gastronomiske selskab, men man har jo altid lov at håbe. Vi var nomineret i fem kategorier, men når man er oppe mod nogle af landets absolut bedste restauranter, er det svært at forvente mere, så vi er rigtig glade for, at der bliver lagt mærke til os med de her nomineringer,” siger Mathias Bang Andersen.

Nyheder-HimmerLand-toppen-af-dansk-gastronomi-var-samlet-i-HimmerLand-Vi-er-stolte-af-at-være-nomineret-med-nogle-af-landets-bedste-restauranter

Der var stor koncentration i køkkenet, mens der bliver anrettet menuen,
som gæsterne kunne nyde under det årlige galla.

160 gæster fra hele landet kunne søndag aften, i HimmerLand, overvære prisuddelingen samt sætte tænderne i de seks serveringer, som HimmerRiget stod for på aftenen. 

Ros til teamet 

HimmerLands F&B-chef Daniel Ditman Pedersen er ligesom Mads og Mathias glad for nomineringerne. 

Nyheder-HimmerLand-toppen-af-dansk-gastronomi-var-samlet-i-HimmerLand-Vi-er-stolte-af-at-være-nomineret-med-nogle-af-landets-bedste-restauranter

HimmerRiget er stolte af at modtage prisen for Årets kaviar-anretning

”Vores mål er at skabe en restaurant, der bliver lagt mærke til, og det kan man jo sige vi begynder at indfri, når vi kan blande os i toppen af den danske madscene allerede. Desværre kan der jo kun være én vinder i hver kategori, men bare det at vi er nomineret til især årets restaurant, som Mota endte med at vinde, synes jeg vi kan være rigtig stolte af, for det betyder jo, at der bliver lagt mærke til det arbejde, som hele teamet laver,” siger Daniel Ditman Pedersen.  

HimmerRiget åbnede i maj 2021, og er nu på vej til for alvor at etablere sig på den danske madscene. Anført af Køkkenchef Mads Kongsgaard og Restaurantchef Mathias Bang har HimmerRiget allerede opnået flere flotte anmeldelser i blandt andet Jyllands-Posten, Nordjyske og altså senest de flotte nomineringer til årets gallamiddag i Den Danske Spiseguide.  

Den Danske Spiseguide blev udgivet for første gang i 1978, og er udgivet årligt siden. Guiden indeholder information om det bedste inden for den danske gastronomiske verden, mad & vine, restauranter af enhver art dog alle kendetegnet ved høj kvalitet.  

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu