cloche-primary

FAQ

Find de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

arrow-right-highlight-2Se mere
user-primary

Job

Er du interesseret i et job i HimmerLand?

Find ledige stillinger her!

arrow-right-highlight-2Se ledige jobs
chevron-right-primary

Nyheder

Læs alle informationer, nyheder og pressemeddelelser her.

arrow-right-highlight-2Se vores nyheder

Historien om HimmerLand

Historien om HimmerLand starter i 1979, hvor Flexplan præsenterede til det, der dengang skulle blive til Himmerland Golf & Country Club. Her var tanken at de tillæggende 336 feriehuse havde en anpart i centeret, og på den måde var fælles om driften af stedet. I 1986 køber Lars Larsen sig, sammen med to andre, samtlige aktiver i resortet, og i 2007 overtog Lars Larsen alle aktiverne selv.

I de efterfølgende år gennemgår Himmerland Golf & Country Club en større udvikling, hvor både nyt træningsanlæg, ny hoteltilbygning med konferencelokaler, reception, fitnesscenter, spaafdeling, svømmehal, bowlingcenter og golfshop ser dagens lys. I 2012 skifter man til navnet HimmerLand Golf & Spa Resort.

Første udgave af Made in Denmark (nu Made in HimmerLand) løber af stablen i 2014, hvor mere end 80.000 tilskuere lægger vejen forbi European Tour (nu DP World Tour) golfturneringen. I 2020 begynder Himmerland Golf & Spa Resort sin rejse på vej mod at blive et helårsresort med mange aktivitetsmuligheder. Navnet ændres til HimmerLand for at understrege at HimmerLand er mere end golf og spa, og at der er plads til hele familien.

Byggeprojekter i HimmerLand

Når det kommer til at udvikle og fornye vores skønne område og resort har vi fuld fart på. Se med herunder hvad vi har af bygge- og renoveringsplaner.

Vi glæder os til at modtage endnu flere glade gæster som projekterne bliver færdige.

Ansvarlighed i HimmerLand

HimmerLand ønsker at tage et socialt ansvar, ved at bidrage positiv til at tage hånd om naturens ressourcer, som er helt centralt for HimmerLand naturskønne placering. Ud over et skarpt miljømæssigt perspektiv, skaber HimmerLand anstændige jobs, hvor et sundt arbejdsmiljø og udvikling af den enkeltes faglige kompetencer er i fokus.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu