Bæredygtighed

Ansvarlighed i HimmerLand

HimmerLand ønsker at tage et socialt ansvar, ved at bidrage positivt til at tage hånd om naturens ressourcer, som er helt centralt for HimmerLand naturskønne placering. Ud over et skarpt miljømæssigt perspektiv, skaber HimmerLand anstændige jobs, hvor et sundt arbejdsmiljø og udvikling af den enkeltes faglige kompetencer er i fokus.

Verdensmål

HimmerLand har udvalg tre verdensmål, som der arbejdes ud fra. Disse understøtter den bæredygtige retning i HimmerLand, og favner både, social- økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed.
De sikrer at vi har rettet vores bevidsthed, på de områder hvor vi kan gøre en betydelig indsats, både i det daglige arbejde og ved større tiltag. Dermed tager vi del i det samfundsansvar vi har,
i henhold til at bidrage til en mere bæredygtig verden.

De tre udvalgte verdensmål som HimmerLand vil have særligt fokus på i den daglige drift er:

Code of Care – Social Ansvarlighed

I HimmerLand er det vigtigt at bruge menneskelige ressourcer på bedst mulig vis, samtid med at tage et socialt ansvar for folk der har psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.

HimmerLand har derfor aktivt valgt at være ambassadør for Vesthimmerlands Kommune i et samarbejde om Code of Care, med fokus på at tage et socialt ansvar, ved at skabe småjobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Herved får mennesker med andre ressourcer, mulighed for at bidrage til at blive en del af fællesskabet.

Dette har i praksis ført til flere ansættelser i HimmerLand, gennem Code of Care, i flere af vores afdelinger, samt længerevarende praktikforløb med henblik på ansættelse.

Certificeringer i HimmerLand

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu