HimmerLand-Resort

Restaurant & Fest

Fra udsøgt fine dining til klassisk hotelrestaurant og en sportsbar med bowling og pool. HimmerLand omfavner ethvert gastronomisk ønske.

HimmerRiget

HimmerRiget er et helle for livsnydere, der ønsker at blive forkælet og overrasket. Fra det øjeblik du træder ind, vil du blive indhyllet i en atmosfære af raffineret elegance.

Vores professionelle personale er dedikeret til at give dig en uforglemmelig aften, hvor intet overlades til tilfældighederne.

Du kan se frem til en kulinarisk rejse, som inviterer til at udforske nye smagsdimensioner og opleve ren, autentisk gastronomisk perfektion.

HimmerLand-HimmerRiget-Restaurant-Mad

Hul19

Hul19 er vores klassiske hotelrestaurant, hvor du både kan få lækre 2-, 3-, eller 4-retters menu, skøn a la carte og stenovnsbagte pizzaer.

Hul19 er HimmerLands gastronomiske hjerte, hvor stemningen er høj og kvaliteten det samme.

Det er i Hul19 vores morgenbuffet serveres.

HimmerLand-Restaurant-og-fest-Hul19

Larsens Sportsbar & Bistro

Larsens Sportsbar & Bistro byder dig velkommen i et mangfoldigt miljø med masser af stemning døgnet rundt. Her kan du både se alverdens sport, udfordre dine venner i bowling og nyde en kold fadøl.

Når sulten melder sig, kan du bare blive siddende, så sørger vi nemlig for saftige burgers og alle de spareribs, du kan drømme om – velkommen i Larsens Sportsbar & Bistro.

HimmerLand-Restaurant-og-fest-Larsens-Sportsbar-&-Bistro
HimmerLand-Fest

Fester

Vi ved hvor vigtig en dag et bryllup eller en konfirmation er eller hvad der skal til for at sætte gang i kollegaerne. Kun fantasien sætter grænsen for en vellykket og sjov fest.

Vores professionelle team er med på hele rejsen og vejleder dig, så du kan få den mest optimale fest.

Uanset om det er bryllup, konfirmation eller sjove firmafester, har vi mange års erfaring med at skabe unikke øjeblikke.

Vidste du?

I HimmerLand har vi, udover 3 restauranter også en købmand med et bredt udvalg af to-go-retter, kolonial og bake-off samt en café i vores spaafdeling?

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu