HimmerLand-Resort

Restaurant & Fest

Når du ankommer til HimmerLand, er der en bred vifte af kulinariske oplevelser at vælge mellem.
I HimmerLand er vores mad nemlig både almindelig men også udover det sædvanlige, og vi vil gøre alt for, at du går herfra med en god oplevelse.

Hvad end du skal holde firmafest, julefrokost eller privat fest, så har vi rammerne i HimmerLand.

 

HimmerRiget

HimmerRiget er stedet hvor du kan læne dig tilbage og lade vores professionelle team af Sommeliers introducere dig for en verden fyldt med smag. Rammerne er sat i et elegant miljø med udsigt til skøn natur og flotte golfbaner, som sætter stemningen for en hyggelig aften med kulinariske oplevelser i højsædet.

Det er fine dining, når det er bedst, hvor kvalitet kombineres med nærværende betjening godt håndværk og nordjyske, lokale råvarer – velkommen til HimmerRiget.

Nomineret ved Den Danske Spiseguide 2022 i kategorierne:
Årets Restaurant, Årets Dessert, Årets Sommerlier og Årets Fine Wine Selection

Hul 19

Hul 19 er vores klassiske hotelrestaurant, hvor du både kan få lækre 2 eller 3-retters menu, skøn a la carte, pizza eller de sædvanlige klassikere som bøfsandwich, stjerneskud og burger. Fællesnævneren for Hul 19 er nemlig mangfoldighed. Hul 19 er nemlig HimmerLands gastronomiske hjerte, hvor stemningen er høj og kvaliteten det samme.

Larsens Sportsbar & Bistro – åbner til sommer 2023

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Larsens Sportsbar & Bistro.

HimmerLand-HimmerRiget-Restaurantchef
quote

I HimmerRiget sætter vi en ære i at kunne byde dig inden for i vinens unikke verden. Vi værdsætter et vinkort i konstant udvikling med et bredt udvalg og vine til enhver smag. For os er det vigtigt, at du får en ekstraordinær oplevelse hvor vin og kompetent betjening går op i en højere enhed, hvad enten du vælger vinmenu eller finder din favorit i vinkortet.

Mathias Bang Andersen – RESTAURANTCHEF HIMMERRIGET

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu