HimmerLand-Firmafest

Firmafest

Vi har mange års erfaring med at skræddersy firmafester, og vi hjælper gerne med, at finde de bedste løsninger og sjov underholdning til jeres firmafest.

Ønsker du firmafest i Jylland er HimmerLand en oplagt destination. Placeret mellem Aalborg og Aarhus er der ikke langt til HimmerLand fra Jyllands største byer.

Firmafest i HimmerLand

I HimmerLand har vi de smukkeste rammer til at skabe lige netop den firma fest, I drømmer om.

Vi står klar til at skræddersy jeres ønsker og kombinere dem med flotte omgivelser, professionelt personale samt et gastronomisk højt niveau.

Når I forespørger på en firmafest, vil I blive mødt af et professionelt team, der følger med fra første henvendelse til festen er afholdt.

Aktiviteter til firmafesten

Vi har masser af idéer og forslag til anderledes aktiviteter og god underholdning til jeres firmafest, der kan ryste kollegaerne godt sammen, inden festen begynder.

HimmerLand-Firmafest

Firmafest lokaler

 • Vi har plads til både store og små fester – vælg intime lokaler eller vores store sal med plads til op til 700 personer
 • Vi har mulighed for at lave mange variable bordopstillinger og løsninger, der passer til jeres fest – kontakt os for at høre nærmere

I HimmerLand tilbyder vi:

 • Professionel rådgivning
 • God mad
 • Mange års erfaring med at holde fester både til private og erhverv
 • Koordinering – vi er med hele vejen
 • Sparring om dekorationer, hvor vi samarbejder med lokale leverandører

 

HimmerLand-Firmafest

Eksempel på firma fest i HimmerLand

Kl. 15-16 Velkomst med kaffe og sødt

kl. 16-17:30 Udvalgt aktivitet

Kl. 17:30-18 Omklædning på eget værelse

Kl. 18-18:30 Velkomstdrink

Kl. 18:30 Middag med 3 retter og ad libitum drikkevarer

Kl. 21:00 Kaffe med sødt

Kl. 21:00 – 01:00 Fest

Kl. 01:00 Tak for i dag

Tilkøbsmuligheder

 • Aktiviteter: Padel, golf, bowling og meget mere
 • Tømmermændsposer
 • Menu- og bordkort
 • Overnatning på luksusværelser
 • Opgradering af vinpakker
HimmerLand-Business

Overnatning og aktiviteter

En fest i HimmerLand kan kombineres med alverdens aktiviteter som padel, golfsimulator, bowling og meget mere.

Når festen er slut har du mulighed for at overnatte på et af resortets mange værelser. Vælg mellem dobbeltværelse, 4-personers værelse eller suite.

Mødelokaler

I HimmerLand kan du booke et møde eller en konference i flere forskellige mødelokaler – om det er det intime møde eller den større konference, har vi mødelokaler til jeres behov.

HimmerLand har mødefaciliteter op til 480 personer, og har derudover flere fleksible mødelokaler i forskellige størrelser. Indretningen af vores mødelokaler er i en flot og moderne stil. Alle lokaler er udstyret med wifi-og moderne AV-udstyr.

HimmerLand-konference-Lokale-5

Svanemærket konference

Udover at have opnået certificeringen med Svanemærket på både hotel, konference og alle tre restauranter kan HimmerLand også bryste sig af at have bronzemærket i Økologi samt en Green Key-certificering.

Derudover kan I også se frem til et møde eller en konference, hvor overskydende madaffald og olie sendes videre til Daka, som omdanner affaldet til energi, gødning og biodiesel.

Gennem en fælles kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands kokke for en absolut unik madoplevelse til jeres møde eller konference.

HimmerLand-Business

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu