HimmerLand-Fest

Flotte omgivelser til livets store begivenheder

I HimmerLand har vi de smukkeste rammer til at skabe lige netop den fest, som du drømmer om. Vi står klar til at skræddersy dine ønsker og kombinere dem med flotte omgivelser, professionelt personale samt et gastronomisk højt niveau. Samtidigt tilbyder vi gode muligheder for at hjælpe med alt lige fra invitationer til dekoration af lokalet.

Vi har rammerne til alle tænkelige lejligheder, hvad enten du drømmer om en fødselsdag, et bryllup, en polterabend, barnedåb eller fest for dine medarbejdere.

Hos os får du dét ekstra, som gør HimmerLand valget værd.

Selskaber

Skal der være fest?

Lad os gøre din særlige dag til en helt uforglemmelig oplevelse – kun fantasien sætter grænser for dine muligheder, når du afholder dit festarrangement hos os og vores professionelle team står klar med alt fra idéer til afvikling.

Om det er 50 års fødselsdag, polterabend, barnedåb eller en anden mærkedag I ønsker at fejre har vi rammerne der kan skabe minder for evigt.

Har du spørgsmål?
Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

HimmerLand-Fest
quote

Vi havde den mest fantastiske dag og den var præcis som vi drømte om og mere til.

Vi vil gerne sige tusinde tak til hele jeres team for at have været SÅ gode. Vi er meget imponerede over det hele – ikke mindst den mega gode service og opmærksomhed fra personalet hele vejen igennem.

Der manglede bare ingenting og alt spillede og klappede hele dagen. Virkelig skønt og vi vil klart anbefale jer til andre. Vi ved også at vores gæster var meget glade og imponerede over både stedet, bryllupskage, maden og service – præcis som vi selv var.

Katrine og Thomas, Brudepar, juli 2022

Bryllup

Skal I holde jeres livs fest?

Vi ved hvor vigtig en dag et bryllup er.

Forventningerne er store og detaljerne er mange. Vi står klar med professionel vejledning hele vejen og gør plads til alle jeres ønsker og drømme.

Har du spørgsmål?

Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

HimmerLand-Fester-Bryllup

Konfirmation

Træd ind i de voksnes rækker i HimmerLand

Når foråret spirer ved vi det er tid til noget af det vi elsker allermest. Konfirmationer. Huset fyldes af forventningsfulde unge mennesker og vi nyder at være en del af, at deres dag bliver lige som de har drømt om.

Vi kan sammensætte dagen lige som konfirmanden ønsker det og hjælper gerne  med alt lige fra mad til aktiviteter.

Har du spørgsmål?
Send gerne en mail til vores salg- og eventafdeling.

HimmerLand-Fest

Overnatning og aktiviteter

En fest i HimmerLand kan kombineres med alverdens aktiviteter som padel, golfsimulator, bowling og meget mere.

Når festen er slut har du mulighed for at overnatte på et af resortets mange værelser. Vælg mellem dobbeltværelse, 4-personers værelse eller suite.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu