HimmerRiget

Glæd dig til gastronomisk perfektion og udsøgt fine dining i smukke omgivelser omgivet af eksperter – velbekomme.

Gastronomisk perfektion

I HimmerRiget kombineres kvalitet og gode råvarer med solidt håndværk. Vi glæder os til at forkæle alle dine sanser med gastronomi og gourmet fra øverste hylde. Vi sætter en ære i at nørde de helt små detaljer, som altid har for øje at give dig den bedste oplevelse.

HimmerRiget er kompromisløs nærværende betjening. Vores Sommeliers er uddannet i at sammensætte og håndplukke vine, som er nøje afstemt med de råvarer og smagsnuancer, som køkkenet frembringer i din aften i HimmerRiget.

En madoplevelse

Uanset om du er her på ophold eller med dine forretningsforbindelser, glæder vi os til at glæde, overraske, forkæle og inspirere.

I HimmerRiget får du en madoplevelse, du sent vil glemme. Det er kulinarisk perfektion, som er nøje afstemt efter sæsonen samt vinen dertil.

Glæd dig til prisvindende fine dining i smukke omgivelser omgivet af eksperter – velbekomme. En aften i HimmerRiget er en madoplevelse, som typisk varer mellem 3-4 timer.

Vores runde borde indbyder til socialt samvær, så hele selskabet kan se hinanden og deltage i samtalerne. Ved booking af mere end 7 personer, gør vi opmærksomme på, at I ikke vil sidde ved samme bord.

HimmerLand-HimmerRiget-Restaurant-Mad

Menu

I HimmerRiget vil du opleve en dynamisk menu som løbende skifter udseende og smag i takt med, sæsonerne skifter.

Én ting er dog altid konstant, og det er garantien for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

En aften i HimmerRiget

Vi inviterer dig ind i vores kulinariske paradis, hvor vi hylder sæsonens råvarer med æstetisk finesse og en passion for gastronomisk ekspertise.

En aften i HimmerRiget inkluderer:

– Velkomstdrink og snacks

– Madoplevelse på 3-4 timer

– Kaffe/the og petit four

1.300,- DKK pr. person

Du kan tilvælge enten vores Signatur vinmenu eller Eksklusiv vinmenu til din madoplevelse.

Signatur vinmenu kan tilkøbes for 1.000,- DKK pr. person og Eksklusiv vinmenu kan tilkøbes for 1.700,- DKK. Ønsker du ikke alkohol, anbefaler vi, at du tilvælger vores alkoholfrie drikkemenu, som kan tilkøbes for 800,- DKK pr. person.

Fine dining fra øverste hylde

Din aften i HimmerRiget starter med en velkomstdrink og snacks, som I kan sidde og nyde, mens i har udsigt til vores golfbaner.

Herefter vil I blive præsenteret for jeres madoplevelse samt vinene dertil, hvorefter den ene servering efter den anden vil lande foran jer i et afstemt tempo, så hver servering får sin helt egen berettigelse.

HimmerRiget er et helle for livsnydere, der ønsker at blive forkælet og overrasket. Fra det øjeblik du træder ind, vil du blive indhyllet i en atmosfære af raffineret elegance.

Vores professionelle personale er dedikeret til at give dig en uforglemmelig aften, hvor intet overlades til tilfældighederne.

Du kan se frem til en kulinarisk rejse, som inviterer til at udforske nye smagsdimensioner og opleve ren, autentisk gastronomisk perfektion.

Lad os tage dig med på en rejse fyldt med overraskelser og sanselige øjeblikke, hvor sæsonens råvarer tager dig med på en uforglemmelig rejse gennem smag og tekstur.

HimmerLand-HimmerRiget-Restaurant-Mad
HimmerLand-HimmerRiget-Vin

Håndplukkede vine fra hele verden

Når du sætter dig til bords i HimmerRiget har du valget mellem 2 vinmenuer. Kendetegnende ved dem begge er dog øjet for samspillet med de enkelte serveringer, som vinene er afstemt efter.

Vores vinkort er, ligesom vores serveringer, altid under udvikling. Når nye retter indtræder på menuen, følger vinen trop, da det er i samspillet mellem den udsøgte vin og de nøje afstemte smagsnuancer, magien opstår. Vi glæder os til at udvide din gastronomiske horisont.

Signatur vinmenu

Vælg mellem vores Signatur vinmenu, som er udgangspunktet til din aften  i HimmerRiget, hvor du både kan opleve kendte og ukendte områder og druer.

 • 1.000,- DKK pr. person

Eksklusiv vinmenu

Stræber du efter maksimal forkælelse, bør du kigge mod vores Eksklusiv vinmenu, hvor det er mere klassiske vine fra større, kendte appellationer og mere velkendte vinhuse.

 • 1.700,- DKK pr. person

Alkoholfri drikkemenu

Alle pairings er 100% hjemmelavet og lavet i samspil med køkkenets smagsnuancer.

Vores alkoholfrie drikkemenu fungerer som et godt alternativ til vinmenuerne til dig, der ønsker et lavalkoholisk alternativ.

For eksempel bruger vi blandt andet granskud, hybenrose og birkesaft til vores alkoholfrie/lavalkoholiske drikkemenu i HimmerRiget.

Her eksperimenteres der blandt andet med kombucha og hjemmelavet safte som pairings, til de forskellige serveringer du vil komme til at opleve.

Du kan erstatte din vinmenu med vores lavalkoholiske drikkemenu.

 • 800,- DKK pr. person

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

 

Tee15 – Eksklusiv villa

Tee15 er oplagt til bestyrelser, ledermøder eller større grupper, hvor I har behov for private og eksklusive rammer.

Villaen ligger med udsigt til New Course og Sjørup Sø. Udover naturlige omgivelser kan I også se frem til privat sauna med udendørsbrusere samt eget køkken og stort lounge- og mødeområde. Villaen rummer 6 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse.

Fakta om Tee15:

 • 6 værelser med plads til 2 og 1 enkeltværelse
 • Åbent og rummeligt køkken
 • Lounge- samt mødeområder
 • Privat sauna med udendørs brusere
 • Strygebræt- og jern på hvert værelse
 • 2 ladestandere ved villaen
 • Udendørs petanquebane
 • Personligt rum til golfudstyr m.m.

Navnet Tee15 er valgt på grund af villaens placering tæt på teestedet til hul 15 på HimmerLands New Course golfbane.

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu