HimmerRiget

Glæd dig til gastronomisk perfektion og udsøgt fine dining i smukke omgivelser omgivet af eksperter – velbekomme.

 

Gastronomisk perfektion

I HimmerRiget kombineres kvalitet og gode råvarer med solidt håndværk. Råvarerne er friske og lokale, og vores serveringer er ofte med fisk, vildt eller grøntsager i fokus.

Vi glæder os til at forkæle alle dine sanser med gastronomi fra øverste hylde.

Vores sommeliers er uddannet i at sammensætte og håndplukke vine, som er nøje afstemt med de råvarer og smagsnuancer, som køkkenet frembringer i de sæsonafhængige menuer.

2 koncepter

En aften i HimmerRiget

 • En aften i HimmerRiget er en helaftens madoplevelse, som typisk varer mellem 3-4 timer, hvor hver ret er nøje afstemt med hvert enkelt glas vin eller pairing.

3 retter i HimmerRiget 

 • 3 retter i HimmerRiget er for den tidsbevidste livsnyder, der sætter pris på den eksklusive oplevelse hvor tiden og samværet er i fokus.

En madoplevelse

Uanset om du er her på ophold eller med dine forretningsforbindelser, glæder vi os til at glæde, overraske, forkæle og inspirere med kompromisløs nærværende betjening.

Vores runde borde indbyder til socialt samvær, så hele selskabet kan se hinanden og deltage i samtalerne. Ved booking af mere end 7 personer, gør vi opmærksomme på, at I ikke vil sidde ved samme bord.

HimmerLand-HimmerRiget-Restaurant-Mad

En aften i HimmerRiget

Vi inviterer dig ind i vores kulinariske paradis, hvor vi hylder sæsonens råvarer med æstetisk finesse og en passion for gastronomisk ekspertise.

Med en aften i HimmerRiget får du en madoplevelse, du sent vil glemme. Det er kulinarisk perfektion, som er nøje afstemt efter sæsonen samt vinen dertil.

Menu

En aften i HimmerRiget inkluderer:

– Velkomstdrink og snacks

– Madoplevelse på 3-4 timer

– Kaffe/the og petit four

1.300,- DKK pr. person

Du kan tilvælge enten vores Signatur vinmenu eller Eksklusiv vinmenu til din madoplevelse.

Signatur vinmenu kan tilkøbes for 1.000,- DKK pr. person og Eksklusiv vinmenu kan tilkøbes for 1.700,- DKK. Ønsker du ikke alkohol, anbefaler vi, at du tilvælger vores alkoholfrie drikkemenu, som kan tilkøbes for 800,- DKK pr. person.

3 retter i HimmerRiget

3 retter i HimmerRiget er for den tidsbevidste livsnyder, der sætter pris på den eksklusive oplevelse hvor tiden og samværet er i fokus.

Sæt dig til bords og nyd en udsøgt 3 retters menu, hvor vi ikke går på kompromis med råvarerne, og hvor du vil blive præsenteret for det bedste, Nordjylland har at byde på – velbekomme.

Menu

3 retter i HimmerRiget inkluderer:

 • Snacks
 • 3 retters sæsonbaseret menu

950,- DKK pr. person

Du kan tilkøbe vine fra kortet, petit four, kaffe og the til dine 3 retter i HimmerRiget. Vores sommeliers er altid klar til at guide dig, så du får den mest optimale vin til dine anretninger.

HimmerLand-HimmerRiget-Vin

Håndplukkede vine fra hele verden

Når du vælger en aften i HimmerRiget har du valget mellem 2 vinmenuer. Kendetegnende ved dem begge er dog øjet for samspillet med de enkelte serveringer, som vinene er afstemt efter.

Vores vinkort er, ligesom vores serveringer, altid under udvikling. Når nye retter indtræder på menuen, følger vinen trop, da det er i samspillet mellem den udsøgte vin og de nøje afstemte smagsnuancer, magien opstår. Vi glæder os til at udvide din gastronomiske horisont.

Signatur vinmenu

Vælg mellem vores Signatur vinmenu, som er udgangspunktet til din aften i HimmerRiget, hvor du både kan opleve kendte og ukendte områder og druer.

 • 1.000,- DKK pr. person

Eksklusiv vinmenu

Stræber du efter maksimal forkælelse, bør du kigge mod vores Eksklusiv vinmenu, hvor det er mere klassiske vine fra større, kendte appellationer og mere velkendte vinhuse.

 • 1.700,- DKK pr. person

Alkoholfri drikkemenu

Alle pairings er 100% hjemmelavet og lavet i samspil med køkkenets smagsnuancer.

Vores alkoholfrie drikkemenu fungerer som et godt alternativ til vinmenuerne til dig, der ønsker et lavalkoholisk alternativ.

For eksempel bruger vi blandt andet granskud, hybenrose og birkesaft til vores alkoholfrie/lavalkoholiske drikkemenu i HimmerRiget.

Her eksperimenteres der blandt andet med kombucha og hjemmelavet safte som pairings, til de forskellige serveringer du vil komme til at opleve.

Du kan erstatte din vinmenu med vores lavalkoholiske drikkemenu.

 • 800,- DKK pr. person

Vælg det rette spa- eller wellness ophold

Skal du på et spa ophold eller wellness ophold i Danmark, er HimmerLand stedet for dig. Unikke behandlinger, elegante spaområder og maksimal velvære.

Uanset om du skal på spaweekend, spaophold for to eller måske et gourmet spaophold, har HimmerLand noget for dig – læs mere om vores forskellige spaophold herunder.

 

 

Tee15 – Eksklusiv villa

Tee15 er oplagt til bestyrelser, ledermøder eller større grupper, hvor I har behov for private og eksklusive rammer.

Villaen ligger med udsigt til New Course og Sjørup Sø. Udover naturlige omgivelser kan I også se frem til privat sauna med udendørsbrusere samt eget køkken og stort lounge- og mødeområde. Villaen rummer 6 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse.

Fakta om Tee15:

 • 6 værelser med plads til 2 og 1 enkeltværelse
 • Åbent og rummeligt køkken
 • Lounge- samt mødeområder
 • Privat sauna med udendørs brusere
 • Strygebræt- og jern på hvert værelse
 • 2 Norlys ladestandere ved villaen
 • Udendørs petanquebane
 • Personligt rum til golfudstyr m.m.

Navnet Tee15 er valgt på grund af villaens placering tæt på teestedet til hul 15 på HimmerLands New Course golfbane.

Kombinér dit ophold med et utal af aktiviteter

Vi har aktiviteter for alle – kombinér dit ophold som du vil.
Du kan altid besøge vores event-kalender og se hvilke events, vi har mens du er på ophold i HimmerLand.

Vores mad er både almindelig, men også udover det sædvanlige

Vi sætter en ære i, at måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset vores gæsters smag og behag. Hos os går lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet op i en højere enhed og vi går aldrig på kompromis med smagen.

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
 • +45 9649 6100
 • kontakt@himmerland.eu