HimmerLand-Hul19-Restaurant

Hul 19

Hul 19 – HimmerLands samlingspunkt

Hul 19 er vores klassiske hotelrestaurant, hvor du både kan få lækre 2 eller 3-retters menu, skøn a la carte, pizza eller de sædvanlige klassikere som bøfsandwich, stjerneskud og burger.

Den ultimative helhedsoplevelse

Fællesnævneren for Hul 19 er mangfoldighed.

Hul 19 er nemlig HimmerLands gastronomiske hjerte, hvor stemningen er høj og kvaliteten det samme.
Det er her morgenbuffeten serveres, golfrunden afsluttes og hvor aftensmaden nydes uanset om du er fin i tøjet, har familien under armen eller er på kærestetur.

 

Menu

Hul 19 er vores klassiske hotelrestaurant, hvor du både kan få skønne a la carte-retter, hjemmelavet stenovnsbagt pizza eller de sædvanlige klassikere som bøfsandwich, stjerneskud og burger.

Ligeledes kan du blive forkælet af varierende ugemenuer, som både byder på traditionel husmandskost og appetitvækkende 2-4 -retters menuer. Det er altid muligt at tilkøbe vinmenu.

I restaurant Hul 19 er der plads til alle, uanset om man, som dags- eller hotelgæst, vil starte dagen på bedste vis med vores morgenmadsbuffet, tage en velfortjent frokostpause efter golf eller spa, eller slutte dagen på bedste vis i skønne omgivelser.

Kontakt gerne restauranten for at information om menuer, allergener mm.

 

 

 

HimmerLand-Restaurant-og-fest-Hul19

Cocktails

Nyd en lækker cocktail i Hul 19

Lad vores bartendere gøre din aften helt perfekt. Vælg mellem en masse lækre cocktails til at slutte en hyggelig aften i Hul 19 af med. Nyd en cocktail ved bordet eller tag dem med i loungeområderne. Der findes næppe en bedre afslutning på en god aften end med at par lækre cocktails i hyggelige omgivelser.

Vores cocktailkort er hele tiden i udvikling, og vores bartendere udvikler hele tiden vores cocktailkort.

Vinkort

Foruden maden betyder vinen hos os rigtigt meget – vi ser det som et redskab til og give dig den ultimative helhedsoplevelse.

I HimmerLand finder du et bredt udvalg af vine fra mange forskellige appellationer og vinhuse. Fra kendte områder og druer til nye og spændende, tager vores tjenere og sommeliers dig i hånden, og fører dig gennem vinens univers.

restaurant for alle

Morgenmad, frokost og middag i Hul 19

Hul 19 er vores hotel restaurant hvor du hver morgen kan finde en lækker morgenbuffet med et lækkert og bredt udvalg. Til frokost og til aften er menuen à la carte.

HimmerLand-Restaurant-og-fest-Hul19
cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu