HimmerLand-Julefrokost

Jul i HimmerLand

Jul i HimmerLand – kom i den helt rigtige julestemning i Hul 19. Julestemningen breder sig i HimmerLand, og vi glæder os til at tage imod en masse glade julegæster.

Når du besøger os i julen kan du starte din dag i spaen, på padelbanerne eller måske med en gåtur. Vi står klar med lækre julegodter og smagsfulde julefrokost-platter bagefter.

Lad os hygge om dig i julen

Rundt omkring i HimmerLand begynder det at dufte af jul, og vi glæder os til en ny højtid, hvor hyggen er i højsædet. Start din dag på vores padelbaner eller i vores spaafdeling inden du sætter dig til bords i Hul 19, hvor vores tjenere står klar til at give dig en hyggelig oplevelse.

I Hul 19 kan du slappe af efter en dag med aktivitet i HimmerLand og nyde en sprød småkage, lune æbleskiver og en kop varm kakao. Slå benene op og lad os hygge om dig hele julen.

Vores kokke har sammensat en alsidig julefrokost-platte bestående af marinerede sild, confiteret and, risalamande og meget mere.

 

Lækre julegodter

Sæt dig til rette i vores hyggelige miljøer og nyd en kop varm kakao sammen med vores julebag.

 

 

Juleophold i HimmerLand

Julen er fyldt med gode, gamle traditioner, men der er også plads til nye. Hos HimmerLand har vi en fast juletradition: juleophold.

Nyd et dejligt spaophold i julen, mens vi sørger for maden og stemningen.

Vi sætter julen i højsædet med ægte julestemning, og vi kræser ekstra meget om alt fra julemaden til julepynten.

 

 

 

HimmerLand-Nytår

En aktiv dag i HimmerLand

I HimmerLand kan du prøve et væld af aktiviteter, som både kan give dig sved på panden og få dig helt ned i tempo. Når du ankommer til resortet er det op til dig, hvad du gerne vil – vi står klar med lækre julegodter og hyggelig stemning i Hul 19.

Vores brede vifte af aktiviteter er både til nybegyndere, professionelle og dem midt i mellem – kort sagt har vi noget for hele familien til en hyggelig dag i HimmerLand.

 

cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu